Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: S nestrpljenjem očekujem novi izvještaj EK, daće jasnu sliku zašto ovu Vladu nazivamo antievropska

Smatra da će sa jedne strane Izvještaj EK dati jasnu sliku zašto ovu Vladu nazivamo ''antievropska'', a sa druge strane pokazaće odakle će startovati nova Vlada i novi sastav Skupštine

Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je da sa nestrpljenjem očekuje novi Izvještaj Evropske komisije o napretku Crne Gore koji će, kako kaže, na sveobuhvatan i jasan način prezentovati stanje na polju EU integracija.

“Kao i stepen neznanja i skretanja sa EU agende koji su zajedničkim snagama učinile 43. Vlada Crne Gore, Dritan Abazović kao i Skupština Crne Gore na čelu sa Danijelom Đurović“, naveo je Milović na Tviteru.

Smatra da će sa jedne strane Izvještaj EK dati jasnu sliku zašto ovu Vladu nazivamo “antievropska”, a sa druge strane pokazaće odakle će startovati nova Vlada i novi sastav Skupštine.

“EU nema alternativu i zato vraćanje na EU agendu mora biti prioritet 44. Vlade jer je EU agenda, agenda države Crne Gore. Dosta se Crna Gora mučila poslednjih godinu i po dana sprovodeći tuđe agende”, naveo je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mila
13.07.2023-18:54 18:54

A Predsjednik trazi od EK odlaganje izvestaja.???

Bajo
14.07.2023-04:26 04:26

A bas su dobro uigrani .