Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Medojević ponovo prevario javnost, Spajić stan kupio i platio prije politike

Zašto Medojević vodi kampanju protiv Spajića, Milović ocjenjuje da postaje jasno i očigledno svima

Nakon što je uhvaćen u neistini kada je tvrdio da je automobil ispred famozne kuće u Muo od oca Milojka Spajića, te demantovan i od strane samog vlasnika automobila, Nebojša Medojević nastavlja kampanju protiv predsjednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića sa novim-starim neistinama – da Spajić nije imao novca da kupi stan 2018. godine (dakle dvije i po godine prije ulaska u politiku), saopštio je danas član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, Andrej Milović.

“Kako se jasno vidi iz ranije pokazane dokumentacije, stavljamo na uvid dokaz – Ugovor o kupoprodaji stana, gdje se jasno vidi da je Spajić potpisao Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti 30. maja 2018. godine, koji je nakon toga i ovjeren kod notara (javnog beležnika), te izvršio svoje obaveze po to ugovoru. Dakle, stan je kupljen prije politike i plaćen prije politike”, ukazao je Milović.

Zašto Medojević vodi kampanju protiv Spajića, Milović ocjenjuje da postaje jasno i očigledno svima.

Foto: Evropa sad

“Radi ono što je upravo tokom cijele svoje političke karijere radio – bio plaćeni politički džuboks, kojem se plati da vodi kampanju protiv targetiranih lica, dok targetirana lica ne plate njemu da prestane, te je na taj način dva put zarađivao na istoj osobi”, kazao je on.

Milović je obećao Medojeviću da “od nas neće dobiti ni centa”.

“Jer je i tako dosta novca pojeo građanima, koji ga već decenijama plaćaju, a koji su mu riješili i prvo stambeno pitanje, s obzirom da je od države Crne Gore – Duvanskog kombinata Podgorica već dobio stan devedesetih godina, što očito ne sprečava ovu moralnu gromadu da napada druge koji su kupili stan od svog novca”, naglasio je u saopštenju.

Foto: Evropa sad

Prema njegovim riječima, poslije “nove serije neistina”, nema dileme da, smatra Milović, Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a, te se “trudi da nekako u drugi krug ubaci kandidata DF-a, kojem je drugi krug daleko i od očiju i od srca, a što je glavna nada i želja DPS-a”.

“Dok god su Nebojša Medojević i djelovi DF-a na istom fonu sa DPS-om, dokaz je da smo na dobrom putu i da ih je strah od pobjede Pokreta Evropa sad i Milojka Spajića”, poručio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kkk
07.02.2023-18:38 18:38

Pa nije Medo toliko glup…

Lio
07.02.2023-18:54 18:54

Kao da mu je srpski premijer brat.

ljilja
07.02.2023-19:05 19:05

Andrej Milovic u svojim javnim nastupima ostavlja utisak mladog,obrazovanog ,kulturnog covjeka.Nema potrebe da bude advokat Spajicu,iako su stranacke kolege.Svako zna sta ima i kako je stekao.

RIR
07.02.2023-19:45 19:45

…čuš ,čuš…kada Medo nezna da je morao da prijavi imovinu kad je ušao u politiku…
njegov Mickej ,je mangup koji je usao u politiku go “kao pištolj”to sto je i prijavio ,niko nije ni provjerio…kupi odmah “mercedes”a imovina osta ista…Nemože on Meda da prelazi…stalno prica da je bio u TA grada/ka papagaj/a što je radio ni slova…

Makarije
08.02.2023-13:43 13:43

Ovome niđe jabučiuce na grlu ka’ svakome muškome čeljadetu! Ostade Crna Gora za uklin!

Sasa
09.02.2023-00:12 00:12

Ti da ćutiš ćosavi gade.