Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević: Danilović postavljen s namjerom uništenja FCJK

On je poručio da je Danilović lojalna i u potpunosti poslušna marioneta crkve Srbije čija se agenda ni u čemu ne razlikuje od resorne ministarke Bratić

Današnjom izjavom da Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja nije trebala da reakredituje Fakultet za crnogorski jezik i književnost, v.d. direktora te ustanove, Goran Danilović, pokazao je da je na to mjesto doveden samo sa jednim ciljem – da uništi FCJK, ocijenio je predsjednik OO SD Cetinje i nosilac liste “SD-LP – Vazda dosljedni Ceitnju” Dejan Milošević.

”I ko bi to bolje uradio od onoga koji decenijama unazad pokazuje koliko mrzi sve što ima prefiks “crnogorski”, a ovaj ga fakultet posebno boli”, dodaje Milošević.

On je poručio da je Danilović lojalna i u potpunosti poslušna marioneta crkve Srbije čija se agenda ni u čemu ne razlikuje od resorne ministarke Bratić.

Zašto i smatra da je on za ovaj posao idealan kandidat.

”Gospodine Daniloviću, bićemo sasvim jasni. Fakultet za crnogorski jezik i književnost nećete uspjeti da ugasite dok i jedna Crnogorka ili Crnogorac hodaju i dišu ovom zemljom. Danas, kada smo zahvaljujući Vama i Vama sličnima dovedeni u situaciju da budemo stranci u sopstvenoj državi, građani drugog reda, još veći žar u nama gori da odbranimo Crnu Goru i sve crnogorsko. A vi gospodine Daniloviću to dobro znate – Cetinje i Crnu Goru nijesu pokorili i ponizili ni mnogo veći i snažniji od vas, pa budite sigurni da to ni vama neće poći za rukom”, zaključio je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve