Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Miličković: Demokratama, umjesto propagande treba da je draža istina

Vi nijeste politička snaga niti alternativa već manipulacija

Nakon što je bila u autokoloni koja je prošla pored imanja i bila kamenovana, profesorica i građanska aktivistkinja Maja Miličković je napisala komentar na Facebook stranici Demokrata koji je ubrzo obrisan.

“Demokratska Crna Gora ima, poput drugih stranaka, stranicu na društvenoj mreži ‘Facebook’. Na njoj se objavljuju informacije o aktivnostima i stavovima Demokrata na kojima se često kroz objave i komentare mogu naći netačne i polutačne informacije kao i izlivi netrpeljivosti i mržnje prema drugima. U redu mi je da su predmet oštre i pristojne kritike politička konkurencija iz tzv. srpskog bloka (ranije više nego sada) i partije građanske i suverenističke orjentacije. Nije mi u redu kada se crtaju mete običnim građanima zbog njihovih uvjerenja. Sinoć su Demokrate, uz fotografiju Moma Koprivice i Alekse Bečića sa građaninom Milinkom Mušikićem, objavile da je starac uspio da odbrani svoj posjed i bilbord ‘Mir je naša nacija'”, saopštila je Miličković.

Napisala je komentar sljedeće sadržine:

“Zašto zloupotrebljavate tog starca?! Kako Vas nije sramota? Žalosna sam zbog ovog što radite! Em što kršite mjere Ministarstva zdravlja uz to i manipulišete da je odbranio imanje i bilbord, imanje mu niko nije napao već su ga i njegovi ukućani sprječavali da ne kamenuje kolonu. Demoliranje bilborda učesnici kolone nijesu htjeli dozvoliti. Vi nijeste politička snaga niti alternativa već manipulacija”.

Kako smatra, njen komentar jeste kritički, ali je pristojan i što je najvažnije zasnovan na viđenom tj. činjenicama.

“Administracija stranice Demokrata je izbrisala a mene, što me je iznenadilo blokirala”

Ističe da nije prikladno, niti je za očekivati za nekog ko se naziva demokratskom partijom i kroz slogane promoviše izgradnju mira, da suzbija drugačije mišljenje i eliminiše iz razgovora neistomišljenika.

“U digitalnom društvu blokirati nekog ko sa vama pristojno razgovara, a različito misli liči na svojevrsnu likvidaciju. Političari ne treba da obmanjuju javnost neistinama. Demokratama bi trebalo da je najdraža istina a ne propaganda. Na kraju dižem glas i protiv zloupotrebe starijih osoba u jednokratne i apsurdne izborne svrhe”, zaključila je Miličković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve