Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović u ponedjeljak sa predstavnicima Force, Demokratske unije Albanaca i CIVIS-a

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, zbog ranije preuzetih obaveza, nastaviće u ponedjeljak (7. avgusta) konsultacije sa političkim subjektima zastupljenim u Skupštini oko izbora mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore, saopšteno je iz predsjednikovog kabineta

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, zbog ranije preuzetih obaveza, nastaviće u ponedjeljak (7. avgusta) konsultacije sa političkim subjektima zastupljenim u Skupštini oko izbora mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore, saopšteno je iz predsjednikovog kabineta.

Kako je najavljeno iz kabineta predsjednika, Milatović će u ponedjeljak razgovarati sa predstavnicima Force, Demokratske unije Albanaca i CIVIS-a.

Milatović je danas razgovarao sa predstavnicima Građanskog pokreta URA predvođenim predsjednikom pokreta Dritanom Abazovićem, zatim sa predstavnicima Socijaldemokrata i njihovim čelnikom Damirom Šehovićem. U nastavku konsultacija Milatović sastao se i sa predstavnicima liste SNP- DEMOS Vladimirom Jokovićem i Miodragom Lekićem, kao i predstavnikom Hrvatske građanske inicijative Adrijanom Vuksanovićem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve