Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović sjutra sa predstavnicima Force, DUA i CIVIS-a

Kako je najavljeno iz kabineta, Milatović će se sjutra sastati sa predstavnicima Force, potom sa Demokratskom unijom Albanaca (DUA) i CIVIS-om

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović održaće u ponedjeljak, u Rezidenciji Predsjednika na Cetinju, konsultacije sa predstavnicima političkih subjekata o mandataru za sastav nove vlade.

Kako je najavljeno iz kabineta, Milatović će se sjutra sastati sa predstavnicima Force u devet časova, potom sa Demokratskom unijom Albanaca (DUA) u 11.30 i CIVIS-om u 14 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
07.08.2023-08:34 08:34

Početna Politika Ekonomija Crna hronika Društvo Svijet Sport Lifestyle Objektiv КУЛТ Komentari Ostalo Umrlice Prijava Unesite pojam za pretragu Politika Objavljeno: 07.08.2023. 07:15 Dodaj komentar Predsjednik države danas sa predstavnicima Force, Demokratske unije Albanaca i CIVIS-a Milatović nastavlja konsultacije o mandataru Jakov MilatovićFoto: Dobrilo Malidžan/Pobjeda Jakov Milatović Redakcija Pobjede Autor: Redakcija Pobjede Objavljeno: 07.08.2023. 07:15 Dodaj komentar Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović nastaviće danas konsultacije o mandataru za sastav nove vlade. Kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika, Milatović će razgovarati sa predstavnicima Force, Demokratske unije Albanaca i CIVIS-a. Milatović je ranije konsultacije obavio sa predstavnicima Pokreta Evropa sad,… Pročitaj više »