Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović sjutra sa Fond Der Lajen

Bilateralni sastanak predsjednika Milatovića i predsjednice Fon der Lajen planiran je za utorak u 9h, nakon čega će u Vili Gorica biti održana pres konferencija u 9.45 časova

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović prirediće u ponedjeljak 30.oktobra godine radnu večeru u Vili Gorica za predsjednicu Evropske Komisije Ursulu fon der Lajen, koja dolazi u posjetu našoj zemlji.

“Susret sa predsjednicom Fon der Lajen prilika je za razgovor o politici proširenja Evropske Unije, kao i o unaprjeđenju saradnje sa EU.  Za Crnu Goru ova posjeta je važna u kontekstu razgovora o dosadašnjim postignućima, kao i daljim neophodnim reformama u cilju ubrzanja procesa evropskih integracija”, saopšteno je iz kabineta Milatović.

Predsjednik Milatović će sa predsjednicom Fon der Lajen razgovarati i o “Zajedničkoj platformi za Crnu Goru u EU!“, inicijativi koja ima za cilj postizanje snažnog političkog konsenzusa oko ubrzanja evropskog puta Crne Gore.

Bilateralni sastanak predsjednika Milatovića i predsjednice Fon der Lajen planiran je za utorak u 9h, nakon čega će u Vili Gorica biti održana pres konferencija u 9.45 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.10.2023-14:45 14:45

Cetnik-antidrzavnik prima Ursulu…