Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: S gnušanjem odbacujem bezočne laži IN4S-a i Borbe, podmetačine mogu diskreditovati samo one što ih tvore

Prema njenim riječima tim kvazinovinarstvom koje zasnivaju na podmetačinama i bezočnim lažima, prevarama i obmanama, koje stvaraju najotrovnija pera nekih autora kojima se očigledno priviđaju srednji prsti, valjda zbog onih koje u zvijezde podižu, a koji su toj gestikulaciji skloni, godinama truju javni prostor

Sinoćna sramotna objava raspirivača mržnje IN4S-a i Borbe još jedna je u nizu podmetačina na koje polažu autorska pravam tvrdi Sonja Milatović, odbornica DPS-a u SO Nikšić i poslanica u Skupštini.

“Ne znam šta ih je tačno zaboljelo tako i toliko na jučerašnjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, možda istina koja je spočitavana onima čije su glasilo, pa su bili prinuđeni da na najodvratniji i najbesprizorniji mogući način interpretiraju fotografiju na kojoj se jasno vidi moja gotovo skupljena šaka i koleginicina podignuta ruka koju, tako očajnički, žele da predstave kao srednji prst”, navela je Milatović.

Prema njenim riječima tim kvazinovinarstvom koje zasnivaju na podmetačinama i bezočnim lažima, prevarama i obmanama, koje stvaraju najotrovnija pera nekih autora kojima se očigledno priviđaju srednji prsti, valjda zbog onih koje u zvijezde podižu, a koji su toj gestikulaciji skloni, godinama truju javni prostor.

“S gnušanjem odbacujem sve što je na navedenim portalčićima napisano, te iskazujem prezir prema komentarima na istima, koji nijesu ništa drugo do najbrutalniji oblik govora mržnje, te poručujem da neće me ovi i ovakvi obeshrabriti u namjeri da se borim za svoju državu i njene najbolje interese! Dalje, postavlja se pitanje koliko smiješno mali moraš da budeš, pa i da pomisliš da ovakva bijedna podmetanja ikoga mogu diskreditovati osim one koji ih besramno tvore. Ne dozvoljavam, ni danas, ni nikad da huškački portali bace i najmanju sjenku na moje ime. Moja borba za Nikšić i Crnu Goru se nastavlja! Nećete me na ovako bijedan način ućutkati”, zaključila je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RajkoBg
25.11.2023-12:26 12:26

Bravo divna Crnogorko, samo tako po nikogovoćima…No što !! Sve će ovo anticrnogorstvo proći i ništavila će opet u rupe. Pozdrav iz dijaspore..!!

Tara
25.11.2023-13:50 13:50

Sonja..vi ste jedna zgodna zena..a jos pametna..Cetnicki rezim-crkve Serbije..je najbrutalniji..najprimitivniji..a jos nacisticko-fasisticki..Ova potplacena Banda koja je birala ove cetnike-antidrzavnike…su za svaku osudu..

Pogledajte sta rade cetnici sa G-dinom Veljovicem..iako je bolestan..i nevin..mucega..svuda dje stize..cak je u Bolnici PG zavezan lancima..za krevet..kao da je masovni ubica..ito samo iz mrznje prema CG..i Crnogorcima..Mi zivimo..u Gestapo..svijetu..

Bijeli Pavle
27.11.2023-20:09 20:09

Teška ciganija