Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Postupak Šešelja je gadost političkog marginalca, u narednih desetak dana predložiću kandidata za guvernera CBCG

''Užasna stvar, nije mi jasno kako takva knjiga može da bude uopšte izdata, ni kako država Srbija dozvoljava da takva stvar dođe u javni etar. Puna podrška Draginji Vuksanović Stanković'', rekao je Milatović

Postupak Vojislava Šešelja je gadost političkog marginalca, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović odgovarajući na pitanja nakon današnje svečane sjednice lokalnog parlamenta povodom Dana oslobođenja i Dana Prijestonice.

“Užasna stvar, nije mi jasno kako takva knjiga može da bude uopšte izdata, ni kako država Srbija dozvoljava da takva stvar dođe u javni etar. Puna podrška Draginji Vuksanović Stanković“, rekao je Milatović.

On je rekao da će uskoro poslati u proceduru predlog za guvernera Centralne banke Crne Gore.

“Nijesam bio zadovoljan radom prethodnog guvernera. Predložiću kandidata ili kandidatkinju u narednih desetak dana”, pojasnio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
13.11.2023-15:09 15:09

Što si čekao da te pitaju, što se nijesi oglasio sam. Vjrovatno si čekao ZELENO SVIJETLO od MENTORA. Ovako prolaze svi marginalci, pa ćeš polako i ti,na SMETLIŠTE ISTORIJE JAdOVE.

Antifasisticg
13.11.2023-19:17 19:17

Gospodine Milatović, Šešelj nije marginalac, on je jedan od stratega ideologije i prakse neofašizma u Srbiji. Ona je bila osnova zločina koji su razarali jugoslovenski narode i sve vrednosti na kojima počiva ljudski život. On nije neka davna, minula prošlost, Šešelj je i danas aktivan glasnogovornik i kreator politike zla i mržnje, što najbolje pokazuje koalicija SRS i SNS.

Labud
13.11.2023-20:03 20:03

Sve ovo lajanje i junačenje naroda otrcana srpstva Srbije je ušlo u crnogorsku državu Crnu Goru kad su se za pare i titule nalokali otrcanim srpstvom Milošević,Marović,Bulatović i crkvenjak Amfilohije.A u Skupštinu naše crnogorske države ih ugura Đukanović i sa Amfijem na sred Podhorice im ogradio hram a veliki Sram crnogorskom narodu i državi-da bi mogao sa svojim društvom pelješat i činjet što mu drago a mi crnogorski narod da nemamo kome do njemu davat vladajuće mandate.A i sad kad vidimo što su šćeli,plaćeni i nalokani otrcanim srpstvom,Krivokapić,Abazović i danas kako izgleda i Milatović i Spajić-svi mi bi opet radije… Pročitaj više »