Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Podrška Francuske od velikog značaja za Crnu Goru

Teme razgovora, kako je saopšteno, bile su politički i ekonomski odnosi dvije države, posjeta Milatovića Parizu, nedavna posjeta visoke delegacije Normandije Crnoj Gori, kao i otvaranje Regionalnog centra za sajber bezbjednost

Podrška Francuske kada su u pitanju izazovi u oblasti sajber sigurnosti, ali i svih drugih oblasti demokratskog i ekonomskog razvoja Crne Gore, od velikog je značaja za našu zemlju, poručio je crnogorski predsjednik Jakov Milatović u toku današnjeg susreta sa ambasadorom Francuske Kristijanom Timonijeom.

Teme razgovora, kako je saopšteno, bile su politički i ekonomski odnosi dvije države, posjeta Milatovića Parizu, nedavna posjeta visoke delegacije Normandije Crnoj Gori, kao i otvaranje Regionalnog centra za sajber bezbjednost.

“Podrška Francuske kada su u pitanju izazovi u oblasti sajber sigurnosti, ali i svih drugih oblasti demokratskog i ekonomskog razvoja Crne Gore, od velikog je značaja za našu zemlju. Vjerujem da je otvaranje avio-linija iz Tivta prema Parizu, Nantu i Lionu osnažilo i naše ekonomske veze. Smatram da bi bilo značajno da u Francuskoj predstavimo i šanse za investiranje u Crnu Goru koje bi dodatno podigle kvalitet ukupnih odnosa”, poručio je Predsjednik Milatović.

“Nedavni parlamentarni izbori u Crnoj Gori održani su u mirnom i demokratskom duhu”, kazao je ambasador i izrazio nadu da će se nastaviti započeti reformski procesi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve