Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Odluka da Spajić ne pročita ekspoze stvar lične odgovornosti, bilo bi dobro da je neke djelove detaljnije obrazložio

Kazao je da je detaljno pročitao ekspoze premijera Spajića i da je to ''jedan solidan dokument''

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je ekspoze najveća odgovornost mandatara i da se nada da ćemo narednih dana biti detaljno informisani o programu Evropa sad 2.

”Ekspoze je najveća odgovornost mandatara tj sad već premijera. Stvari treba detaljno da budu obrazložene. Mislim da je on djelimčno spomenut, vidjećemo u narednim danima i nadam se da ćemo u potpunosit biti informisani o programu Evropa sad 2”, rekao je Milatović novinarima nakon obilježavanja Dana tužilaštva.

Kazao je da je detaljno pročitao ekspoze premijera Spajića i da je to “jedan solidan dokument”

”Zadovoljan sam što je dobar dio posvećen prioritetima spoljne poltiike koji se tiču ubrzanja puta ka EU, kredibilnog članstva u NATO, dobrosusjedskim odnosima. Mislim da je detaljno možda i najbolje obrazložen dio koji se tiče pravosuđa i reformi i to pozdravljam jer je to ključna stvar za razvoj Crne Gore. Ima dobrih stvari koji se tiču ekonomskog razvoja ali bih volio da je detaljno obrazložio program Evropa sad 2”, kazao je predsjednik.

Dodao je i da je odluka Spajića da pročita ili ne ekspoze, stvar lične odgovornosti.

”Mislim da je odluka da ekspoze pročita ili ne, stvar lične odgovornosti i ne bih to dalje komentarisao. Mislim da je Spajić mogao, da ukoliko ne pročita cio ekspoze barem detaljnije da obrazloži oblasti koje su dio ekspozea. To bi bilo dobro za njega samoga i za skupštinu ali to je stvar lične odgovornosti”, naveo je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Golub
01.11.2023-14:23 14:23

Ako vas,recimo,policajac zaustavi zbog brze vožnje ili nekog drugog prekršaja samo mu recite:”To je stvar moje lične odgovornosti”.Nema veze što piše u Ustavu ili zakonu.Ako Mickey može što ne možete i vi?Po Ustavu svi smo ravnopravni ,zar ne?

RIR
01.11.2023-14:44 14:44

…ovaj nazovi Preśednik ,srecnijega nebi bilo da može Spaica pocerat i da ubaci nekog “srbina in” kao Pipuna i njemu slicnom -fucka se njemu za CG i cgorce …vazno je da on ima priču i cgorsku zastavu iza sebe i da ispunjava recept AV,AV-a …što bi rekao četn.vojvoda “…do cilja ima raznih puteva…” /laži ,prevari ,ponizi i nedaj da u vlast ne uđe cgorac …/Zato “spusta”novom Premijeru ,đe stigne…