Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Očekujem da će se sporna pitanja rješavati u najboljem interesu obrazovnog sistema

Početak školske godine je, ističe on, dobar trenutak da se svi podsjetimo da samo na temelju obrazovanja i vrijednog rada, možemo izgraditi pravedno i prosperitetno društvo u kojem će svi imati jednake šanse za uspjeh

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je učenicima početak školske godine.

“Dragi učenici, obrazovanje je ključ za uspjeh u životu. Želim vam srećan početak školske 2023/24 godine. Znanje koje stičete tokom školovanja podjednako je važno za ostvarivanje vaših snova i ciljeva, kao i za razvoj sposobnosti da se nosite sa svim životnim izazovima. Dragi učitelji, hvala vam na istrajnosti što pored svih problema u prošlosti i danas, nosite luču znanja gradeći temelje bolje budućnosti”, naveo je Milatović.

Početak školske godine je, ističe on, dobar trenutak da se svi podsjetimo da samo na temelju obrazovanja i vrijednog rada, možemo izgraditi pravedno i prosperitetno društvo u kojem će svi imati jednake šanse za uspjeh.

“Apelujem na sve državne organe da u narednom periodu još posvećenije rade na stvaranju što boljih uslova za uspješan i kvalitetan obrazovni proces svim našim učenicima i prosvjetnim radnicima”, poručuje Milatović.

Upoznat je, kaže,sa zahtjevima Sindikata prosvjete i štrajkom upozorenja koji se danas realizuje.

“Očekujem da će se sporna pitanja dalje rješavati u najboljem interesu našeg obrazovnog sistema”, naveo je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jupi
04.09.2023-14:06 14:06

Dacu napravio, kao dijete kad zakasni na tutu