Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

HVALI SVOG IDOLA Milatović: Momir Bulatović je bio dosledan političar

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je Momir Bulatović bio dosledan političar koji ljubav prema Crnoj Gori nije prodavao za lične benefite

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je Momir Bulatović bio dosledan političar koji ljubav prema Crnoj Gori nije prodavao za lične benefite.

-Na današnji dan, prije četiri godine, umro je Momir Bulatović, prvi predsjednik 🇲🇪 od uvodjenja višestranačja. Ostaće upamćen kao političar dosljedan svojim stavovima, koji ljubav prema Crnoj Gori nije prodavao za lične i porodične benefite, već je život nenametljivo posvetio Crnoj Gori – napisao je Milatović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kalimero
01.07.2023-02:18 02:18

Jakove Milatoviću manjka ti poznavanje Istorije raspada (agresije Srbije) članica bivše SFRJ. Momir Bulatović je glasao da se republike međusobno priznaju pa odluče koji oblik zajednice formiraju to je usvojena odluka Mirovne
konferencije u Hagu održane septembra1991god. Kada se MB vraćao bio je zadržan u Beogradu dok nije revidirao stav i obavesti učesnike,da Crna Gora odustaje od odluke o međusobnog priznanja republika SFRJ. Od 1991god. postao je sledbenik velikosrpske ideologije “Krvi i Tla” do svoje smrti. Narod bi rekao lupaš ko Maksim po diviziji!!!

RIR
01.07.2023-07:29 07:29

…”blago”nama koliko nam vidi Preśednik …
M.B.najveca sluga Sloba M. koji je unistio onu lijepu nam zemlju…čovjek sa ove vremenske distance ne vidi KO je bio M.B.
taj je slijepac SNP ideologije …QQ nama đe odosmo ako nam ovakav čelnik kaže da je MB volio CG …