Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Iznenađen sam, siguran sam da Jovana Marović nije prijetnja po bezbjednost

On je ocjenio zabrana ulaska zbog različitog političkog mišljenja je praksa koju moramo ostaviti iza nas ako želimo graditi dobrosusjedske odnose

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se povodom odluke Srbije da ne dozvoli ulazak Jovani Marović bivšoj potpredsjednici Vlade i ministarki evropskih poslova.

-Upravo sam razgovarao sa Jovanom Marović. Dobro je i stigla je u Crnu Goru. Iznenađen sam da joj je zabranjen ulazak u Srbiju, a posebno imajući u vidu njen dugogodišnji angažman u civilnom sektoru kako u Crnu Goru tako i u regionu. Siguran sam da Jovana nije prijetnja po bezbjednost – saopštio je Milatović.

On je ocjenio zabrana ulaska zbog različitog političkog mišljenja je praksa koju moramo ostaviti iza nas ako želimo graditi dobrosusjedske odnose.

-Region u kontekstu 🇪🇺 budućnosti, treba da teži otvorenim granicama za građane, i kada su kritički nastrojeni prema vlastima i politikama – zaključio je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
23.08.2023-23:31 23:31

Tako ce i tebe i sve izdajnike kad im ne trebaju!!

Miljana
23.08.2023-23:42 23:42

Bravo Milatovicu!Samo jako!

Primjer
24.08.2023-00:04 00:04

Konkretan primjer funkcionisanja “otvorenog Balkana”. Slobodno kretanje ljudi, roba, kapitala, ali samo na način kako to odobri gospodar Vučić.

RIR
24.08.2023-09:08 09:08

“…eto TO ti je taj najblizi susjed sa koji moramo graditi najbolje odnose …”
Ako bi Cgorski “prag” tolerancije bio isti kao srbijanski -nebi ga ulazili brojni “pljuvači”na CG ,svojatači CG ,vajni istoricari, politicari ,pjevači i puno njih koji su se nesojski upregli protiv CG …
Marovicka za njih “opasna” zbog izjave o OBalkanu …sve ove zabrane licno diktira AV,AV ! Pa ti Jakobe viđi ,jesu li nam najbolji susjedi ili ima i boljih !?