Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević poručio Spajiću: U zatvor sad!

Vlada je izvela dokazni postupak, lagan posao za glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević

Vlada je izvela dokazni postupak, lagan posao za glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, nakon što je Vlada tražila od Tužilaštva da se preispita zakonitost emisije obveznica od 2020.godine kada je na čelu tog resora bio ministar Milojko Spajić, kada je fiktivno na račun Centralne banke prenijeto 3,5 miliona eura.

“Spajić je brutalno opljačkao novac građana koji mu je dat na čuvanje. Ovo je najteži vid pronevjere. U zatvor sad”, poručuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BAJO
25.02.2023-00:41 00:41

Ok Medo. A Milatovic nevin ? Nesto mi se ne oglasavas za njega. Nije Spajic radio sam. A ti znas ko je unistio MA ? Akuminijski ? Ko je prekinuo lizing aviona i izgubismo 11 miliona eura . Nije valjda sam Mickay a Jackob ni kriv ni duzan , nego ga Crkva postavlja. Zato ne smijes zucnut. Stisni petlju Mejo pa istresi Jackoba !!!