Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Zaštitnik srBstva Medojević odbrusio Spajiću: Podržavaš pobjedu koja je posvećena hrvatskim braniteljima koji su prognali sve Srbe!

Lider PzP je na ovaj način pokazao da je dostojan reprezent velikosrpske ideologije i da je rame uz rame sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem kada je u pitanju odbrana srBstva, i širenje međunacionalne netolerancije.

Fudbaleri Hrvatske sinoć su senzacionalno savladali Brazil u utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru. Uspjeh Vatrenih pomno je praćen i u Crnoj Gori, neđu političarima.

Predsjednik pokreta Evropa sad Milojko Spajić čestitao je uspjeh Hrvatske na Twitteru.

-Svaka čast našim komšijama na plasmanu u polufinale! Pokazali su kako se bori za svoju državu. Kapa dolje – napisao je Spajić.

Međutim, stigao je odgovor od predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića na ovu objavu Spajića. Partije Medojevića i Spajića su i koalicioni partner u novoj vlasti koja bi trebalo da bude formirana u Podgorici.

-Glasaju te Srbi. Podržava te SPC. A ti podržavaš pobjedu koja je posvećena hrvatskim braniteljima koji su prognali sve Srbe iz Hrvatske. Bravo KRETENU – odbrusio je Medojević!

Lider PzP je na ovaj način pokazao da je dostojan reprezent velikosrpske ideologije i da je rame uz rame sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem kada je u pitanju odbrana srBstva, i širenje međunacionalne netolerancije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
10.12.2022-09:58 09:58

Idiot odgovorio kretenu. Isti ste, sluge srpske. Piiii

NIKOLA
10.12.2022-10:34 10:34

Uuuuuuu Medo kad toliko psihicko poremeceno mrzis HRVATE mogu zamislit kakvu mrznju psihicku nosis prema Crnogorcima a da ne pomenem tek Muslimane-a o Albancima to se ni sanjat ne moze – idi da se lijecis to je gore od ikakve zarazne bolesti !

Tara
10.12.2022-11:47 11:47

G-din Djukanovic je na slican nacin cestitao komsijama hrvatima..to je lijep gest..Sto se tice Medojevica..on je malo utucen..valjda sto se vise druzi sa Bosnjak-vojvodom cetnika Mandic-Becicem..Jakobom..itd biva primitivniji i ludji..

Hrvati su istjerali zvane”serbe”sto su zauzeli teritoriju hrvatcke..a ti isti su dosli kod nas..da cine isto..zato malo oladite..vas srbijanski nacizam je prerastao..u vulgarizam…

ZNAM
10.12.2022-11:56 11:56

IMAM SAMO JEDNO DA KAZEM: BRAVO HRVATI IDEMO BRE , DO FINALA!
PS: MEDA SRBINA NE BIH KOMENTARISAO, NIJE VRIJEDAN KOMENTARA!

KLEMENTINA
10.12.2022-12:23 12:23

JADOJEJEVIĆ je jasno stavio do znanja da je tužan što je postao REP đe se god PREŠALTA–BLAGO REČENO ZAMIJENILE SU MU MJESTO GLAVA i ZADNjICA.

Koncar
10.12.2022-12:29 12:29

Bravo Medo..Upisa se u stalne goste Pinka i Hepija …Ti znas sta je bilo u Hrvatskoj,ko je ono zapoceo i vodio rat (kao danas Putin u Ukrajini) za “oslobodjenje Hrvatske”…Sada si pravi Srb-laz i mrznja su “nase odrednice”…A tako si se lijepo ugojio!!!

RIR
10.12.2022-14:03 14:03

Medo /od člana casnog LSCG-sada četnik/
.ko bi rekao da covjek koji je toliko vremena u politici/džaba za njegov um pokvareni/da reaguje na ovaj način…
Čovjeku kao on , treba im zabraniti da se bave politikom ,mrzi Crnogorce ,mrzi Hrvate
tamo đe je sad najbolje odgovara njegovom mentalnom sklopu sa njegovim četničkim pajtasima…

Djole
10.12.2022-15:34 15:34

Pa medo mora da voli srbadiju kad mu je jedini radni staz upisan dok je bio novinar zemunskog klana .