Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Ministar tajnih finansija da objasni ulogu Veljka Kuštrova u transakciji od 890 miliona

Medojević je doveo u vezu privrednika iz Trebinja Veljka Kuštrova i Spajića, javno zahtijevajući da ministar objasni koja je bila uloga Trebinjca “u tajnoj transakciji od 890 miliona eura”.

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević i danas je na Twitter-u kritikovao članove Vlade i ministra, kako je rekao, “tajnih finasija” Milojka Spajića. Medojević je doveo u vezu privrednika iz Trebinja Veljka Kuštrova i Spajića, javno zahtijevajući da ministar objasni koja je bila uloga Trebinjca “u tajnoj transakciji od 890 miliona eura”.

“Ministar tajnih finansija Mickey Spajić bi morao da kaže kakva je uloga privrednika Veljka Kuštrova u ovoj tajnoj transakciji od 890 miliona eura, a koju treba da plate poreski obveznici Crne Gore”, napisao je na Twitter-u predsjednik Pokreta za promjene.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
No future
20.12.2020-17:01 17:01

Blic : 16.08.2013 Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom više izjava funkcionera crnogorskog Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, da je njega plaćao Zemunski klan i da bi bilo bolje da se ne bavi unutrašnjim pitanjima Srbije. Na pitanje da prokomentariše nedavne napade Medojevića na SNS i predsednika stranke Aleksandra Vučića, ona je rekla: “Medojević? To je onaj čovek koga je plaćao Zemunski klan”… Kako je rekla, njeno pitanje za Medojevića bilo bi: “Je l vas i sada opet neko plaća?” Na pitanje novinara da objasni informaciju da je Medojevića plaćao zemunski klan, ona je odgovorila: “Mi imamo takve informacije.… Pročitaj više »

gagi
20.12.2020-17:26 17:26

Opet Medo bleji,ali podrzava iz petnih zila apostolsku vladu SPC na celu sa Dritanom Abazovicem( Rukoljub je samo figura).