Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević Krivokapiću: Makar isfolirajte da vam je drago zbog ukidanja presude protiv lidera DF-a

Naprosto je nevjerovatno da premijer Zdravko Krivokapić nije pozdravio poništenje sramne presude protiv lidera Demokratskog fronta, poručuje Medojević

Naprosto je nevjerovatno da premijer Zdravko Krivokapić nije pozdravio poništenje sramne presude protiv lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića i Milana Kneževića, naveo je na Fejbuku lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević.

“Naprosto je nevjerovatno da premijer koji je isključivo voljom Andrije i Milana, postao nosilac pobjedničke liste (ja sam bio žestoko protiv) nije POZDRAVIO poništenje sramne presude protiv lidera DF. Kao ni Sorošoidi , ali ni kolege iz vladajuće koalicije. Osim SNP. Osvježilo. Možete makar da isfolirate da vam je drago. I ako znamo da nije”, naveo je Medojević na Fejsbuku.

Podsjetimo, Vijeće Apelacionog suda je ukinulo prvostepenu presudu u slučaju pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine i predmet je vraćen na ponovno suđenje Višem sudu u Podgorici, pred potpuno izmijenjenim vijećem.

Presudom koja je ukinuta, Mandić i Knežević bili su osuđeni na po pet godina zatvora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ojha
06.02.2021-20:44 20:44

Medo ti si ka moj pokojni macak vazda je cuvao miseve da ne pobjegnu u rupu ! Vi svaku noc pijete sa njim i vodite ga kuci- drzite ga soberucke da vam ne padne – vidjela je CIJELA CG JOKOVICA I jos dvojicu kako ga nose!