Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Krivokapić i Spajić tonu sve dublje u laži i prevare

''Premijer Krivokapić nastavlja da laže javnost i da retroaktivno šteluje, falsifikuje i švercuje odluke Vlade, dnevni red, zaključke, rokove, što je sramno i nedostojno samo po sebi'', navodi Medojević. 

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručuje da premijer Zdravko Krivokapić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić tonu sve dublje u, kako kaže, laži i prevare.

”U dokumenatciji koja nam je dostavljena u vezi tajne emisije obveznica od 750 miliona eura plus 140 miliona kamata za 7 godina, navodi se da su na sjednici Vlade od 07.12. usvojene:

1. Polazne osnove za realizaciju emisije obveznica koje će biti izdate u na međunarodnom tržištu u 2020/2021

2. Zaključak Vlade br 07-208 u vezi tog materijala.

Problem je u tome, što na toj sjednici Vlade od 07.12.

1. Nije razmatran ovaj materijal Polazne osnove za realizaciju emisije obveznica.

2. Nije usvojen zaključak 07-208 o ovom materijalu (što je i logično jer materijal nije ni razmatran.)

Znači, premijer Krivokapić nastavlja da laže javnost i da retroaktivno šteluje, falsifikuje i švercuje odluke Vlade, dnevni red, zaključke, rokove, što je sramno i nedostojno samo po sebi”, navodi Medojević.

Kako kaže, svaki premijer i ministar bi “poslije ovakvog javnog blamiranja i razotkrivanja laži, prevara i fasifikata podnio ostavku, vodeći računa o dostojanstvu države i funkcija koje obavljaju”.

FOTO: Facebook/screenshot

”A ja sam tek počeo da istrazujem ovu kriminalnu transakciju iz koje su akteri podijelili oko 10 miliona eura novca građana Crne Gore. Najbolje tek dolazi. Kad padneš u rupu, ne kopaj dublje”, rekao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve