Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Krivi premijer priznao da je pad BDP-a u prvih šest mjeseci šest odsto

Prema njegovim riječima apostoli eksperti očigledno samo gledaju svoj džep i da što više pokradu od ove opljačkane države

Krivi premijer (Zdravko Krivokapić) je javno priznao da je u prvih 6 mjeseci u Crnoj Gori pad BDP-a od 6 odsto u odnosu na katastrofalnu 2020. kad je pad BDP bio 15 odsto zbog pandemije, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

Prema njegovim riječima apostoli eksperti očigledno samo gledaju svoj džep i da što više pokradu od ove opljačkane države.

“Krivi premijer u atmosferi euforije nastavlja da uveseljava domaću i međunarodnu javnost. Kaže da je naš pad BDP od 6% najbolji rezultat u Evropi, a da nema pojma ni šta je BDP ni kakve su stope rasta u zemljama Evrope”, navodi Medojević.

Kako dodaje, samo Srbija je imala rast BDP od 1,7 odsto u prvom kvartalu 2021.

“Ako već Krivi prati šta radi Srbija, mogao je da pročita i kakva je stopa rasta BDP u Srbiji i da se ne bruka iznošenjem laži. Mi smo i ove godine pod rukovodstvom Krivog Premijera u recesiji, imamo porast nezaposlenosti i eksploziju rasta cijena osnovnih životnih namirnica i goriva”, ističe predsjednik PzP-a.

Poručuje da je pošteno priznati da ne zna i podnijeti ostavku.

“Svaki dan ove Vlade znači ogromne troškove i sve veću cijenu neznanja i poslušnosti ambasadama i masonima iz Vijesti”, naglasio je Medojević.

Napominje da ova Kriva Vlada ima gore rezultate od najgore Vlade u istoriji koju je vodio Duško Marković.

“Uspjeli su da kreiraju pad BDP od 6% u odnosu na godinu pandemije 2020. Bravo kreteni. Kupite po još jedan mercedes i pođite u Tokio. ‘Mi smo do jula ostvarili impozantan rezultat, smanjili pad za devet odsto – to je najbolji rezultat u Evropi, ali mi se ne takmičimo u tome šta je najvažnije u Evropi, već kako građani žive’, navod Krivokapić”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve