Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Iz Luke Bar izašlo do 1.000 tona cigareta, sumnjam da šverc podržava Krivokapić

Medojević napominje da osnovano sumnja da je u taj posao ušla i garnitura koja ima podršku premijera Zdravka Krivokapića.

Predsjednik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević saopštio je danas da sumnja da je iz Luke Bar izašlo do 1.000 tona švercovanih cigareta, i da to podržava premijer Zdravko Krivokapić. On je poručio da PzP neće oodržati Vladu koja podržava šverc cigareta.

“Imam informaciju da je u posljednjih 15 dana iz Luke Bar izašlo od 80 do 100 šlepera cigareta težine do 1.000 tona, te da je od toga ostvaren profit od oko 25 miliona eura. Taj šverc se nije mogao desiti, a da za to nijesu znali premijer Zdravko Krivokapić, ministar finansija Milojko Spajić, šef Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić, direktori Uprave policije Zoran Brđanin i Uprave za prihode i carine Aleksandar Damjanović”, kazao je Medojević na konferenciji za novinare.

On naglašava da ukoliko se ova informacija pokaže tačnom neko treba da odgovora.

Medojević napominje da osnovano sumnja da je u taj posao ušla i garnitura koja ima podršku premijera Zdravka Krivokapića.

“On je u vrlo bliskim rodbinskim i prijateljskim odnosima sa glavnim operativcem šverca cigareta koji je radio u vrijeme vladavine Mila Đukanovića. U posljednja tri mjeseca budžet Crne Gore oštećen za oko 10 miliona eura”, tvrdi Medojević i poručuje da PzP neće podržati Vladu koja podržava šverc cigareta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve