Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: DF se ne može kupiti ni zastrašiti

Đukanović je rekao da Vlada, koja bi trebalo da ima podršku 41 poslanika, najžešće kritike i ultimatume dobija od koalicije koja unutar vladajuće većine ima dvije trećine, odnosno 27 poslanika

Jedan od lidera vladajuće koalicije, Nebojša Medojević, oglasio se nakon izjave presjednika Crne Gore, Mila Đukanovića nakon što je izjavio da Demokratski front, zastupa interese druge države, koja poriče svako postojanje crnogorskog nacionalnog, državnog i kulturnog identiteta.

”Đukanović zna da samo DF ne može kupiti ni zastrašiti! Naša ideja pomirenja i demontaže komunističko-mafijaškog režima je istorijska. Samo DF je problem. Zato što ne prihvatamo dilove prve i druge familije. Želimo istinsko crnogorsko-srpsko pomirenje, po principu sva prava svima. Ali mi ne prihvatamo da se ne hapse lopovi i sačuva režim Đukanovića. Od početka smo provalili plan prve i druge familije, da se sačuva DPS i uništi DF”, poručuje Medojević.

Optužio je Đukanovića, kako mu je cilj da po svaku cijenu uništi Demokratski front.

”Ali DF nijesu samo ljudi sa svojim vrlinama i manama. DF je velika ideja! Koju Milo želi da ukrade. Kao što je ukrao veliku ideju obnove crnogorske nezavisnosti i suvjerenosti od LSCG i Slavka Perovića! Ali da bi ukrao ideju pomirenja, DF treba uništiti. Ali DF je nastao u borbi! Nas nije lako uništiti! Borba! Nema povlačenja!Nema predaje!!! Sloboda ili ništa”, zaključuje Medojević.

Đukanović je rekao da Vlada, koja bi trebalo da ima podršku 41 poslanika, najžešće kritike i ultimatume dobija od koalicije koja unutar vladajuće većine ima dvije trećine, odnosno 27 poslanika.

”To je Demokratski front (DF) koji potpuno neskriveno, rekao bih čak ponosno, djeluje u ime interesa druge države. One države koja otvoreno želi da poništi crnogorski državni, nacionalni i kulturni identitet”, precizirao je Đukanović.

”Mislim da se slika ovdje mora izbistriti, da će se vrlo brzo Vlada morati opredijeliti da li će da slijedi kurs primitivnog nacionalizmakoji diktira DF, ili ono što je potpisala i ići daljim putem europeizacije Crne Gore”, ocijenio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ti si
22.01.2021-18:37 18:37

Medo legenda.

Nikola
23.01.2021-02:00 02:00

Ti i on ste goveda :)))() on toboz Crnogorac, a ti picousti sendvicar :)))))