Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Perović i Ivanović lažno zagovaraju crnogorski identitet

Vojnici globalne duboke države u Crnoj Gori, okupljeni oko vlasnika Vijesti - Miška Perovića i Željka Ivanovića, raspoređeni po medijima, NVO, Vladi, tužilaštvu, sudovima, javnim preduzećima, bankama, partijama samo lažno zagovaraju crnogorsko identitet

piše Nebojša Medojević (preuzeto sa Fejsbuk profila)

Vojnici globalne duboke države u Crnoj Gori, okupljeni oko vlasnika Vijesti – Miška Perovića i Željka Ivanovića, raspoređeni po medijima, NVO, Vladi, tužilaštvu, sudovima, javnim preduzećima, bankama, partijama samo lažno zagovaraju crnogorsko identitet.

Oni nijesu Crnogorci. Iz prostog razloga što oni preziru nacije, identitet, tradiciju, državnu suverenost, nacionalnu kulturu.

Sorošoidi nema naciju. To su vojnici globalne duboke države, novi ljevičarski internacionalisti, koji zastupaju novi totalitarizam i jednoumlje, koje se svijetom širi kao koncept POLITIČKE KOREKTNOSTI.

Kao i njihovi ideološki prethodnici internacionalni komunisti koji su kreirani iz iste kuhinje globalnih bankarskih fašista ( Rokfelera, Rotsilda, Morgana…) i oni svako drugačije mišljenje proglašavaju JEZIKOM MRZNJE i FAŠIZMOM, što im onda daje za pravo da protiv svakog ko drugačije misli upotrijebe nasilje.

Sad 100 godina nakon Oktobarske revolucije, istorijski izvori su neumoljivi. Lenjina i družinu su finansirali, obučili, i instruirali ovi isti centri globalne moći. Pored kontrole prirodnih resursa, drugi važni cilj je bilo uništenje carske porodice i ruske pravoslavne crkve kao osovine ruskog nacionalnog identiteta. O nasilju i genocidu koje je pratila ideja formiranja Sovjetske nacije ( koja je u suštini bila antiteza nacije jer nije imala nikakav sadržaj osim negiranja nacije kao takve) napisani su tomovi knjiga i snimnjeno na hiljade filmova. Više je Rusa pobijeno od strane Komunista nego od strane Nacista.

Tako je i zalaganje crnogorskih Sorošoida za Crnogorski identitet, naciju, Crkvu, kulturu, tradiciju, lažno i opasno.

Njihov sorošoidni politički korektni, globalistički Crnogorac, u suštini nije nikakav Crnogorac. To je samo nacionalno ime za praznu ljušturu, bez sadržaja.

To je “Crnogorac” koji nema kontinuitet sa našim slavim precima i našom tradicijom. Oni žele “Crnogorca” koji se stidi Kosovskog boja. Za njih je to nepotrebna avantura. Oni bi se odmah nagodili sa Turcima da im služe, obrću njihov novac, vode medije, organizuju PR službe, špijuniraju lokalne opozicione vođe, grade kuće i mehane. Da budu konstruktivni.

Dobri domaćini okupatorima. Šetanje opanaka i pravilo prve bračne noći se podrazumijeva.
Za njih je Sveti Petar Cetinjski dosta primitivan i anahroni vjerski fanatik i nefleksibilan u odnosu prema bratskim Turcima, sa kojima je trebalo uspostaviti dijalog i u duhu dobrosudjedskih odnosa napraviti kompromis.

Naše legendarne bitke na Krusima, Fundini, Grahovcu, Čevu su bile pogrešne i nepotrebne. Bilo je dosta žrtava i krvi. Moglo se i bez toga.

Za njih je Mojkovačka epopeja, najveća istorijska greška. To ne mogu nikako da oproste. Tolika pogibija. Zbog koga? Zašto? Zbog čega? Uzas jedan. Stvarnooo. Kakav primitivizam.

Oni ne vjeruju u prave vrijednosti, zato što se za te vrijednosti mora žrtvovati. Iz te borbe nema profita i materijalnih nagrada. Oni ne mogu da shvate šta je patriotizam, sloboda, država, nacija, zemlja, čast, ponos, vjera, suverenost…

Sorošoidi su spremni da se bore samo za ove vrijednosti koje donose ličnu korist i profit. Ali bez žrtvovanja i rizika. Lagano. Samo relaksirano. Opusteno!!!!

Zato je njihovo zalaganje za Crnogorski nacionalni i državni identitet lažno.

Oni nijesu Crnogorci Svetog Petra Cetinjskog, Njegoša i kralja Nikole. Nijesu ni Crnogorci Balšića ni Crnojevica.

Oni su Crnogorci globalne duboke države – Sorošoidi, koji su prihvatili novi sistem vrijednosti zasnovan na vladavini globalnih bankarskih fašista- vladavini novca. Novac je Bog. Njemu se klanjamo. U njega vjerujemo. Sve je novac. Sve je. Sve je na prodaju. Sve ima cijenu.

I država. I tradicija. I istorija. I narod. I vjera. I porodica. I narodna imovina. I dostojanstvo. I čast. I poštenje. Sve.

Zato se ja kao pravi i iskreni Crnogorac, suverenista i patriota, razlikujem od ovih Sorošoida. I zato smo napravili Crnogorsko Srpsko pomirenje i Demokratsko Front.

Da spasimo našu Crnu Goru od smrtonosnig zagrljaja Sorošida koji žele da nam uzmu sve ono što se vjekivima zvala Crna Gora i naš način života.

Crnogorski nacionalni identitet je jadan i čemeran bez Petrovića. Crnojevića i Balšića. Bez naše viševjekovne borbe za opstanak naroda i vjere pravoslavne. Borba za slobodu, za nas način života i za našu vjeru je nas nacionalni identitet. Opasna je prevara i zavjera da se nacionalni Crnogorci odreknu svega što, u suštini i čini tu naciju.

Zato su veoma opasne anacionalne globalističke dogme koje zagovaraju ukidanje država, religije, suverenosti, porodica, tradicije, nacija.

Ne može se biti anacionalni Crnogorac.

Posebno ne Crnogorac. Jer našu drzavu nijesu formirali bogati trgovci, veliki  zemljoposjednici da bi štitili svoje poslove i bogatstva. Našu državu su napravili ratnici za slobodu i očuvanje identiteta, gdje je vjera pravoslavna bila ključna osovina i uporišna tačka našeg identiteta.

I sad posle vjekova, epopeja i slavne istorije, treba da dodje Soroš (stariji ili mlađi ) u Portonovi i kaže:”Dobro momci. To je bilo to. Dosta više tih gluposti oko nacije, države, vjere i porodice. To više nije važno. Što će vam šume, vode, rude, proizvodnja. To što vam treba mi ćemo sve da vam proizvedemo i prodamo, a ako nemate para mi ćemo da vam pozajmimo, pa ćete vratiti državom. Sad su najvažnija LGBT prava, prava pedofila, narkobosova, švercera (koji su inače moji dobri prijatelji) i zaštita naših “investicija”.

Rusija nam je najveći neprijatelj i zlotvor, Srbija je opet neposlušna i treba da je zajedno naučimo pameti. I šta će vam ta SPC. Bolje da imate jednu primorsku crkvu, da nam pokrije ovaj dio obale Jadrana, a SPC neka ostane ovim brđanima tamo gore. Ostajte mi zaraženi biološkim otrovima i ne zaboravite – MIR JE NAŠA JEDINA NACIJA”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bar
14.08.2021-13:57 13:57

Puko
Medo ko lajsna

Naroz
14.08.2021-15:40 15:40

Moram priznati da sam od Meda naučio nešto novo, vrlo edukativan tekst.. Ovo “šetanje opanaka” mi je bila nepoznanica, pa sam malo istražio, evo zanimljivog linka https://milos.io/pravilo-prve-bracne-noci-u-doba-karadjordja/ . Braćo Srbi nije vam bilo lako, ali pošto ste svjesni uzroka svog anomalnog ponašanja, a to je “šetanje opanaka”, red je da prodjete jednu kolektivnu psihološku seansu, doživite katarzu, i poštedite sve nas vaših istorijskih kompleksa.

!!!
15.08.2021-05:34 05:34

Evo jutros u devet zora procitah ovo a bolje da nijesam.Odoh odmah u WC.I od Meda ovo je previse.Ili pijan ili suncanica.A za ove iz Vesti,sto jes,jes,BAGRA!