Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Abazović je najobičniji šarlatan, lažov i prevarant i isključivi krivac za ovaj haos

''Nije nas iz DF-a izdao Đukanović, jer mi sa njim nikad nijesmo imali ništa. Nas je izdao Dritan Abazović!''

Isključivi krivac za ovaj haos je Dritan Abazović koji nije dao potpise da Lekić bude mandatar 44. Vlade, saopštio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a.

“Nije nas iz DF-a izdao Đukanović, jer mi sa njim nikad nijesmo imali ništa. Nas je izdao Dritan Abazović! Zašto nije dao potpise za Lekića? Da bi ostao Premijer i uzimao pare od šverca cigareta!

Abazović je uspostavio saradnju sa Kavčanima i sa Škaljarcima i sa Branom Mićunovićem i sa Canetom Subotićem. Sve za pare!”, navodi Medojević u saopštenju za medije.

Abazović, kaže, nije nikakva opasnost za mafiju.

“On ima problem što je sarađivao sa svima i varao i lagao sve. Bezbjednost je ugrožena GST Novoviću koji je trenutno ostao sam u borbi protiv mafije! Abazović je najobičniji šarlatan, lažov i prevarant koji je sam kriv za svoje probleme!, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dara
13.12.2022-14:04 14:04

Medo vjeruj da samo ovu Vladu pocerate i tebe za MINISTRA POLICIJE jer ti znas mnogo sta o ovoj vladi -Daj boze da ti budes Ministar Policije!

DARKO
13.12.2022-14:10 14:10

Medo svaka ti je na mjestu i svaka cast dosta si mu reka ako sto zna i gradjani da vide sa kim posla imaju -NICIJA NIJE DO ZORE -BOG  VIDI SVE – UCIN DOCEK -!!

Klempo
13.12.2022-16:15 16:15

Medo samo da gos.Milo potpise i da uzmete SDP-ILI  SD-LP -Zajedno koaliciju – da izbacite URA -sa njima nece vise niko da ono kako je uradila sa SD-SDP  da se URI vrati nedati im vise Policiju i Vojsku Ministre -jedino zasluzuju Ministrarstvo za SUMU da je ko nebi pokra!!