Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

MATEMATIKA I POSRBLJAVANJE: Spodobe u crnom, politika i biznis

Sada je stigao Jakov sa strankom evropskog imena, a svetosavske pameti. I oni ''oslobađaju'' od lopova, nude bolji život i Evropu. I kod njih je veliki broj mladih, Crnogoraca, Bošnjaka… Njih u potpunosti kontrolišu, čak i otvoreno podržavaju Srbija i svetosavlje

Piše: Vukašin Perović

Matematika je ekzaktna nauka. Tačna, precizna, bazirana na prethodnim saznanjima. Tu nema subjektivnog mišljenja i slobodnog tumačenja. I što nam kaže matematika? Kaže da je prije svetosavskog desanta 1990-e, u Crnoj Gori bilo 3,32% Srba. Uglavnom vojna lica i poneki zapošljeni, pridošli iz Srbije. Malo da bi se zauzela Crna Gora. Tada je sve počelo.

Stotine spodoba u crnom, koji sebe nazivaju popovima, došlo je iz Srbije i Bosne. Bave se osnovnim svetosavskim djelatnostima, politikom i biznisom. Narativ da su lopovi i kriminalci svi koji ne vole svetosavlje i sve srbe u jednoj državi, slušamo 30 godina. Novim strankama koje su za bolju, poštenu i evropsku Crnu Goru, odmah nude koaliciju. Onda se tim biračima pune glave Sv. Savom, Čiča Dražom i Mladićem i polako se utapaju u svetosavski mrak. Postaju dio srpskog sveta. Normalni se vraćaju Crnoj Gori, ali neki i ostaju.

Počelo je sa “Pokretom za promjene”. Medojević je 23% Crnogoraca ugurao među Srbe. Pa nesretni Banjo Radulović iz Crnogorske crkve posta Srbin, koji sa balkona oslobađa Kosovo. Srećom, nije ih se puno posrbilo, samo oni na funkcijama. Sad ih sve kontroliše Srbija.

Sledeći su Bečićeve Demokrate. Privukli su veliki broj Crnogoraca i Bošnjaka pričom protiv podjela, lopova, da su za Crnu Goru u Evropi. Usta puna Crne Gore, a glasaju uvijek protiv Crne Gore. I njima upravljaju svetosavci, pa Crnogorci, čak i neki Bošnjaci, postaju Srbi.

Dritanova URA je viđela da to prolazi. Vode je svetosavski poslušnici i veoma lukavo crnogorsko biračko tijelo koriste protiv interesa Crne Gore. Kako neskriveno rade za interese Srbije, za očekivati je da se dio članstva posrbi.

Sada je stigao Jakov sa strankom evropskog imena, a svetosavske pameti. I oni ”oslobađaju” od lopova, nude bolji život i Evropu. I kod njih je veliki broj mladih, Crnogoraca, Bošnjaka… Njih u potpunosti kontrolišu, čak i otvoreno podržavaju Srbija i svetosavlje.

Sad ih već ima dosta, lako je to sabrati. Onih 3,32% pravih Srba, sa onima koje su posrbili političari kontrolisani od spodoba u crnom, pokušavaju Crnoj Gori da oderu kožu.

Kako se boriti za Crnu Goru? Kako nadjačati spodobe u crnom koje se kriju iza Boga? Mogu li se neznaveni, prepanuti, zavedeni i kupljeni, vratiti majci Crnoj Gori? Kako im objasniti da su izmanipulisani, prevareni i okrenuti protiv svoje države. Oće li kad onako potrošeni i odbačeni, udare glavom u zid i shvate, biti kasno za Crnu Goru? Jer matematika je nauka.

Tekst je preuzet sa Facebooka

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
26.03.2023-09:02 09:02

SESELJEVI CETNICKI DEMOKRATE Podmukli koji su lazima i podvalama da su Evropski i tim cinom privukli birace Crnogorce i Bosnjake koji su ranili u Podgoricu u 5sati ujutro da bi klanjali ispred Crkve za zdravlje  njihovog Popa-Pih ovakvijem treba sto vjerovat nikad !Boga ima dodje jedan dan sve na naplatu !! URA-SPP -PRAVA CRNA GORA-MILACIC-DEMOKRATE.-BECIC=SESELJ IM JE POLITICKI OTAC JEDINI CILJ UNISTENJE CG!

xxy
26.03.2023-09:44 09:44

Precizna matematika ,
U Nezavisnoj Crnoj Gori 1909 godine po popisu ima 95% Srba 5% Albnaca
102 godine kasnije po popisu iz 2011 ima 28 % Srba 5% Albanca , Crnogoraca ,Bosnjaka Muslimana ,Hrvata itd

U medjuvremenu komustickim dekretom svi Pravoslavci u Crnoj Gori 1947 se pisu Crnogorci a samo ostavljeno 1,7 % eto kao ima nekih doseljenika iz Srbije.
Tada se tumacilo da su Crnogorci srpskog porijekla ali posto zive u CG da su Crnogorci.
Kako je komunisticka diktatura slabila tako se dio naroda vracao svom izvornom edintitetu.

dragan
26.03.2023-22:00 22:00

Svaka cast Gospodine! Respekt!