Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović sa Popom: Lokalne zajednice imaju jaku ulogu u ostvarenju cilja – članstva u EU

Popa je, kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, boravila danas u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin

Lokalne zajednice nesumnjivo imaju jaku ulogu u ostvarenju cilja, a to je članstvo u Evropskoj uniji, kazao je predsjednik Opštine Kolašin, Vladimir Martinović koji se danas sastao sa amabasadorkom Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom.

Popa je, kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, boravila danas u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin.

Ambasadorka Popa sastala se sa Martinovićem i tom prilikom zahvalila na gostoprimstvu, ističući da joj je to prva zvanična posjeta Opštini Kolašin, te da joj je zadovoljstvo što će imati priliku da upozna neke od korisnika EU sredstava iz Kolašina.

Martinović je istakao zadovoljstvo posjetom ambasadorke i budućom saradnjom jer lokalne zajednice nesumnjivo imaju jaku ulogu u ostvarenju cilja, a to je članstvo u Evropskoj uniji.

Govoreći o projektima, Martinović je upoznao ambasadorku i sa značajem zgrade Spomen doma koja je sjedište lokalne administracije, a koja je svojevrsno kulturno dobro od lokalnog značaja.

Radnu posjetu Opštini Kolašin, ambasadorka završiće obilaskom Ski centra 1600 gdje će se upoznati sa turističkim potencijalima naše Opštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve