Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Martinović: Nadležni da što prije procesuiraju pojedince koji su na Cetinju izvršili vandalski čin

Martinović ističe da su sigurni da počinioci ''niti su Crnogorci, niti predstavnici bilo koje nacije, niti predstavljaju slavnu prijestonicu Cetinje''

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje kamenovanje autobusa u kojem su bila djeca iz Nikšića, i poziva nadležne organe da u skladu sa zakonima države Crne Gore što prije procesuiraju pojedince koji su juče na Cetinju izvršili vandalski čin, saopštio je poslanik Demokrata, Vladimir Martinović.

“Normalnom i dobronamjernom čovjeku je nepojmljivo da se ovakve situacije dešavaju u Crnoj Gori, državi koja pretenduje da bude prva naredna članica Evropske unije, demokratska i slobodna zemlja, koja se ponosi multivjerskim i multinacionalnim skladom. U državi čiji je najvredniji resurs kroz cijelu njenu istoriju bio ljudski život, i gdje se za čast davala i glava. Ovo čemu smo svjedočili nisu vrijednosti Crne Gore, već sve suprotno od toga”, kazao je poslanik Demokrata.

Martinović ističe da su sigurni da počinioci “niti su Crnogorci, niti predstavnici bilo koje nacije, niti predstavljaju slavnu prijestonicu Cetinje”, jer ovo nije djelo, kako dodaje, kojim bi se ijedan Crnogorac niti Cetinjanin ikada u istoriji mogao podičiti.

“Ovakva nečasna i nasilna postupanja su imanentna isključivo vojnicima djelova bivše vlasti, koji podizanjem međunacionalnih i međuljudskih tenzija već duže vremena pokušavaju destabilizovati crnogorsko društvo. Zbog svega navedenog, pitamo Abazovića i Jokovića kao izvršitelje ustavnog puča i pokušaja vraćanja na vlast onih koji su ovaj ambijent u Crnoj Gori kreirali, je li ih sramota podršci “politici” kamenovanja djece i izazivanja atmosfere mržnje, straha i nesigurnosti?! Je li ih sramota, jer se eksponenti te devijantne politike zahvaljujući njima dvojici vraćaju da “mire” i “demokratizuju” Crnu Goru”, zaključio je Martinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
26.04.2022-19:06 19:06

Hehe ovog Cetnickog DEMOKRATE koliko je prolupao ni Dobrota ovakve vise ne prima jedini lijek za ovakve je U PUTINOVU VOJSKU DOBROVOLJCI  NA UKRAJINU!

Ha20
26.04.2022-20:23 20:23
Reply to  Crnogorka

Uz duzno postovanje za vas komentar bih samo rekao da ovakve sugave gnjide poput ovoga cetnickog telonje nemoze niko natjerati u bilo koji rat posto se njegova hrabrost i ratobornost svodi na to da laje na zvijezde i to je to. P*pisam mu se u bradu cetnicku.

Nena
26.04.2022-21:03 21:03
Reply to  Crnogorka

Kako li ćete proći vi ustaše i nato fašisti ? Hoće li vas braniti “partneri”? :)

KLEMENTINA
26.04.2022-23:06 23:06
Reply to  Nena

Ne neće ih niko braniti,nijeste valjda zaboravili da su ulizice i poltroni za JEDNOKRATNU UPOTREBU.

KLEMENTINA
26.04.2022-21:39 21:39

Ljudi JADINOVIĆ nekontrolisano izgovorio ISTINU nijesu ovo uradili CRNOGORGI PO PRVI PUT ISTINA URADIO JE TO ONI OD KOJEG SE PONOSNI CETINjANI STIDE.

džudović
27.04.2022-16:47 16:47

Još je naduven, dako malo izduši. Treba mu vratiti sve koje je zaposlio da čekaju da ih više nikada ne zaposli.