Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Marović ministarki četiri resora: Koliko god to Vas boljelo, Crna Gora je građanska država

''Temeljni ugovor, i sve ostalo, treba da potpiše Vlada koja zastupa interese svih njenih građanki i građana. Ovo je građanska država koliko god to Vas boljelo''

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Jovana Marović prokomentarisala je obraćanje ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić na protestu u Podgorici.

Marović je ministarki četiri resora poručila da je Crna Gora građanska država “koliko god to Vas boljelo”.

“Temeljni ugovor, i sve ostalo, treba da potpiše Vlada koja zastupa interese svih njenih građanki i građana. Ovo je građanska država koliko god to Vas boljelo Vesna Bratić”, navela je Marović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dzenana
23.01.2022-20:59 20:59

Tako je Gospodjo Marovic -Ko drugom jamu kopa sam u nju upada Tako i ova Bilecka Dodikova Cetnikusa i Demokrate -BECIC  htjeli URU u rupu zive da zatrpaju sa njihovim LAZIMA I PODVALAMA!!!!!!

COL
23.01.2022-22:28 22:28

A vi čoče do sad nijeste znali ko je ministarka i što je do sad radila. Ćutali ste kad je ministarka nacionalno etnički i etički čerečila Crnu Goru, glasnuli ste se tek kad je oplela po vašem predśedniku. Ustvari nijeste ćutali već je Dritan hvalio njen predani rad na stvaranju srpskog Sveta…