Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković poručila Bjekoviću: Nažalost i štetu svih nas – tu ste đe ste

Savjetnica Jelena Nedović je, podsjeća Marković, obrađivala predmete iz protesta na Belvederu i Cetinju

Da nije tužno bilo bi smiješno! Ombudsman Bjeković očito ima veliki problem u saznavanju informacija koje su u medijima i koje već zna čitava javnost. Naravno – selektivan je, poručila je funkcionerka Liberalne partije Jelena Marković.

“Kaže da je saznao da mu je savjetnica politički aktivna, tek na upit M portala, i ako je pomenuta osoba aktivna u medijima tokom predsjedničkih izbora. Međutim, ipak tvrdi da njen politički stav ne utiče na njen rad savjetnice. Baš čudno! Kako to zna – šta ona misli i kako djeluje i savjetuje ga, kad ne zna ni šta radi ni u kom smislu je aktivna? Ovo je dobro da vidi međunarodna zajednica kako radi naš Ombudsman”, poručuje Marković.

Naravno da je, poručuje Marković, ovakva njegova izjava providna i netačna.

“Zna on dobro sve i podržava njeno (čitaj svoje prikriveno) političko djelovanje u interesu buduće političke podrške u vlasti i Parlamentu. To je njegova lična investicija”, kaže Marković.

Savjetnica Jelena Nedović je, podsjeća Marković, obrađivala predmete iz protesta na Belvederu i Cetinju.

“A ovi njeni agresivni politički medijski istupi, nas baš ubijediše da je bila “objektivna i dobronamjerna” prema političkim protivnicima. Ombudsmane Bjekoviću, istupiste li Vi odmah prije neki dan da branite poslanice vlasti od uvreda? Kako li ste to hitro saznali, kad je vlast u pitanju? Đe ste bili kad se na Cetinju moralo biti? Što je to bilo preče od onakvih događaja u zemlji? Lijepo ste se izmakli i pričate priče. A Nedovićka? Tobože “nije mogla” doprijeti do Cetinja, nije imala kad od dočeka Porfirija pred Hramom. Toliko o njenom, ali i vašem “profesionalizmu” i “nepristrasnosti”. Nažalost i štetu svih nas – tu ste đe ste. Fotelju ne date ni po koju cijenu, dok Vam god može biti”, zaključila je Marković u objavi na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve