Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Vijeće ne uvažava procjenu realne opasnosti na Cetinju

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković kazao je da žali što Vijeće za nacionalnu bezbjednost, odnosno najodgovorniji donosioci političkih odluka u Vladi Crne Gore, nijesu uvažili bezbjednosne procjene koje ukazuju na realnu opasnost događaja na Cetinju

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković kazao je da žali što Vijeće za nacionalnu bezbjednost, odnosno najodgovorniji donosioci političkih odluka u Vladi Crne Gore, nijesu uvažili bezbjednosne procjene koje ukazuju na realnu opasnost događaja na Cetinju.

– Paralelno, neuvažavanje poruka poslatih od strane EU, i mnogih drugih kredibilnih činilaca, o neophodnom političkom dijalogu za stolom, za kojim bismo bili svi zajedno, direktan je podsticaj daljem zaoštravanju i komplikovanju prilika sa nesagledivim posljedicama – ocijenio je Marković.

Ističe da je gajio očekivanja da će i Crkva djelovati u duhu sabiranja, kao zajedničke potrebe svih, ali i ona su nažalost izostala.

– Još ima vremena da se uradi nešto radi mira i stabilnosti, a vjerujem i radi spokoja samih duhovnika: odustati od Cetinja i otići tamo gdje nema rizika – zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve