Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Sjutra poziv na dogovor o članovima Vlade i skupštinskom rukovodstvu

Kako je kazao, dogovor je da Skupština bude u punom mandatu prije nego se izabere Vlada

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je da će već sjutra (ponedjeljak) uputiti kolegama iz parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. poziv da se sastanu i dogovore o konkretnim stvarima, ko bi trebao da čini Vladu i skupštinsko rukovodstvo.

Kako je kazao, dogovor je da Skupština bude u punom mandatu prije nego se izabere Vlada.

“Primijetio sam kod kolega odgovornost i želju da pokažemo šta znamo”, kazao je Mandić.

On je prenosi Portal RTCG kazao da je bio veoma zadovoljan atmosferom koja je vladala na sastanu u petak 2. septembra i da je očigledno da svi imaju jedan cilj.

“Vlade se ne biraju radi članova, već na izborima građani se opredijele ko treba da čini vladu i mi imamo jasno uputstvo i jasne brojeve od 30. avgusta 2020. ko treba da čini Vladu i rukovođeni tom činjenicom, a imajući iskustvo o sastavljanju one prve, pa i ove druge Vlade u kojim je, u obje učestovao DPS, u naš politički sporazum ugradili jedan član da naš dogovor treba da bude samo naš i pozvali sve adrese sa strane da se ne miješaju, jer smo imali ružno iskustvo”, kazao je Mandić.

Kazao je da je uvjeren da niko neće povući potpis sa tog sprazuma.

Napominje da nas očekuje strašna zima, iz EU kojoj želimo da se približimo dobijamo infomacija da će biti najgora nakon Drugog svjetskog rata, to će povući pokrete naroda, već se u nekim zemljama protestuje i sve je to na iskušenju.

“Treba da obezbijedimo hranu, energiju, penzije, redovna primanja, pa moramo da imamo Vladu koja će da radi svoj posao. Najpoštenije je da se parlamentarna većina od 30. avgusta okupi i u kratkom roku odgovori na narodne zahtjeve”, poručio je Mandić.

Kako je kazao, neke strukture u DPS-u ne mogu da se oslobode organizovanog kriminala, a jedino ta partija sama treba da preispita svoju prošlost i da li je bilo ispravno što su suprotno volji građana bili na vlast uz pomoć prljavog novca i kriminala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Banjaluka
04.09.2022-23:35 23:35

E JUNACE CETNICKI TI AKO BUDES U VLADI CG – ODE SVE DJAVO PO DJAVOLU -SJURTRA PONESITE DRAZINU I PAVLA DJURISICA SLIKE DA IH UBACITE U SKUPSTINU-KOJI PSIHICKI POREMECENIK CE DA TE PREDLOZI!