Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Među nama su pale teške riječi, ali smo spremni da nađemo bratsko rešenje

Istakao je da mitropolit Joanikije ima ulogu više, pa da očekuje da pomogne ''nama koji imamo nesporazum da pronađemo neka rešenja''

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je na sinoćnjem okupljanju u Hramu Hristovog Vaskrsenja da su među političarima pale teške riječi i krupni izazovi ali da u ime grupe ljudi koju predstavlja može saopštiti da su spremni da rade o zajedno i da nađu bratsko rešenje.

Mandić je to kazao na trpezi koja je organizovana nakon dočeka mitropolita Joanikija u Podgorici. Okupljanju su, između ostalih prisustvovali i lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i poslanik Demokrata Boris Bogdanović.

“Večeras ste svima nama poslali jasne poruke, a mi želimo u tom duhu zajedništva da nastavimo naše odnose koji su u jednom periodu bili narušeni. Odnosi sa onima koji se bave politikom i donese odluke u ime naroda“, kazao je lider Nove srpke demokratije.

Istakao je da mitropolit Joanikije ima ulogu više, pa da očekuje da pomogne „nama koji imamo nesporazum da pronađemo neka rešenja“.

“Spremni smo da uvažimo druge ali očekujemo i da mi budemo uvaženi”, kazao je Mandić.

On je kazao da u svemu tome očekuje pomoć mitropolita.

“Ako ne dođemo do zajedničkog rešenja, uvijek će odlučivati volja naroda. Ja se ne plašim volje narodne, ja znam da je ona prelomila 30. avgusta kada se završilo sa bivšim režimom i taj se režim nikada više neće vratiti, koliko god da se vodi kampanja da će taj bezbožni režim naći način povratka na vlast”, poručio je Mandić.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.06.2021-09:45 09:45

Mandicu ja mislim da vam ne treba Joanikije za rijesavanje problema koje imate. Moj predlog bi bio kratako efikasano i vrlo jednostavno resenje. To bi zvicillo ” Skinite gace do koljena pa se bratski iscelivajte i problem je rijesen “

Rovca sa katunima bez struje
03.06.2021-09:58 09:58

Smanjite strasti i srbi među srbima i crnogorci među crnogorcima i albanci među albancima i bosnjaci među bosnjacima …. i jedni među drugima i doveditenam tu struju na katune evo 20 dana pred Petrov dan svi ćemo na izdig.