Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Jedino pomireni možemo graditi stabilnost i prosperitet

Pristalice monarhije i sljedbenici Staljina stali su rame uz rame i oružanim otporom zadivili pokorenu Evropu

Trinaestojulski ustanak je važna stranica istorije Crne Gore jer je pokazao jedinstvo naših predaka u najtežoj mogućoj situaciji u kojoj se može naći neki narod, istakao je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

Prema njegovim riječima, taj opštenarodni bunt je odjeknuo tada porobljenom Evropom i pokazao put ka slobodi.

„Pristalice monarhije i sljedbenici Staljina stali su rame uz rame i oružanim otporom zadivili pokorenu Evropu“, napisao je mandić na Twitteru.

Zato i sada, kako je rekao, u miru trebamo pravilno isticati takve poruke istine i zajedništva.

„Jedino pomireni možemo graditi stabilnost i prosperitet, bez nametanja tački razdora koje nepogrešivo vuku unazad. Srećan 13. jul svim građanima Crne Gore“, poručio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.07.2023-10:30 10:30

,,Pristalice monarhije” su se brzo presabrali i priključili okupatorima zasluživši nadimak panjokari i makarondžije. Služili su toliko revnosno da su im i okupatori počesto zamjerali na okrutosti prema svom narodu…

RIR
13.07.2023-11:06 11:06

JELI MANDICU …samo pomireni po srbijanskom receptu “koncerta u Srebrnici “-veseli se srpski rode …!
o l o š i. !

kalimero
13.07.2023-14:55 14:55

Spinuješ avetinjo, klerofašistička marvo. Jugoslovenski komunisti 4.jula 1941g. pozivaju komuniste i narode na ustanak u odbrani zemlje od okupacije nacista fašista i njihovih domaćih kvislinga.Crnogorski komunisti 13jula1941g. prvi u porobljenoj Jugoslaviji i Evropi pozvali narod i dižu Ustanak, u NOR za oslobođenje Jugoslavije imali su najviše žrtava, i narodnih heroja, generala, komandanata brigada, divizija, bataljona na broj stanovnika. Najveća greška 1944 je poziv kvislinzima da se pridruže NOV Jugoslavije i ukoliko nisu okrvarili ruke, i biće im priznati činovi, sada imamo da pobednici u Drugom velikom ratu su poraženi od gubitnika. Drugog velikog rata. SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU NEK JE… Pročitaj više »