Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić i Knežević: Neophodno poboljšati odnose Crne Gore i Rusije

Ambasador  Vladislav Vladislavovič Maslenikov se zahvalio na prijemu i iskazao spremnost da za vrijeme svog mandata doprinese poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Vladislavom Vladislavovičem Maslenikovim u prostorijama ovog saveza. U otvorenom i prijateljskom razgovoru Mandić i Knežević su upoznali ambasadora Maslenikova i njegove saradnike sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori i regionu.

foto DF

Lideri DF-a su  potencirali neophodnost poboljšanja odnosa između dvije države, posebno imajući u vidu činjenicu da većina građana Crne Gore doživljava ruski narod i Rusiju,  kao istinske i dokazane prijatelje kroz viševjekovno savezništvo, koje mora biti ugrađeno u državne temelje kao ključna smjernica budućim generacijama.

Ambasador  Vladislav Vladislavovič Maslenikov se zahvalio na prijemu i iskazao spremnost da za vrijeme svog mandata doprinese poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije.

U znak dobrodošlice u Crnu Goru, lideri DF su ambasadoru Maslenikovu uručili skromni  poklon sa željom da njegov mandat obilježe veliki rezultati u interesu naših država.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve