Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

LP: Napad na CPC posljedica huškanja od strane vlasti

Osudili napad

Liberalna partija osuđuje napad na prostorije Crnogorske pravoslavne crkve u Podgorici koje su kamenovane i demolirane.

– Plaši ovaj trend koji je posljedica narativa koji forsira vlast sa pozicija državne sile, gdje permanentnim manipulacijama huška na sve neistomišljenike i na sve što ima crnogorski prefiks. Očigledno se nastavlja progoron koji u Crnoj Gori nije viđen već decenijama, od početka 90-ih – ističu iz Liberalne partije.

Zato pozivaju nadležne da, kako su rekli, hitno rasvijetle ove napade, da otkriju počinice i sankcioniše ih oštro za napad iz mržnje što, zaključuju, ovo jeste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BpbZeković
30.10.2022-19:13 19:13

I tako vi Liberali LP, istovremeno se plašite trenda uništavanja Crne Gore, Crnogoraca i Crnogorki, od strane aktuelne vlasti, a istovremeno pozivate nadležnu vlast , koja organizuje napade na sve CRNOGORSKI da rasvijetle slučaj, otkriju počinioce i sankcionišu ih ošto za napad “iz mržnje”. LP, kao partija ste bili u raspadu, kad sam vidjevši to idete u koaliciju sa DPS, misleći da su suverenistička partja. Zamisao mi je bila da sa stabilnim izvorom sredstava za zad, ojačate I razvijete početnu ideju kojom je LSCG slavka Perović, probudio CRNOGORSKi PLEMENITI CRNOGORSKI DUH I PVEO GA PUTEM PONOVNE EMANCIPACIJE PRED PODIVLJALIM SRPSKIM… Pročitaj više »

BpbZeković
30.10.2022-19:23 19:23

Ah da LP. Nadležni iz Crnoj Gori neprijateljske Vlade, pronašli su krivce. Ali zamislite neće moći da ih “oštro” sankcionišu kako ste tražili svojim jadnim saopštenjem. Neće moći, jer počinioci su maloljetnici, koje je o čuda POLICIJA ODMA PRONAŠLA. Maloljetnike Tužopi i Sudstv CG ne mogu “oštro” kazniti. A kako je zte maloljetnike na zločin navela SRPSKA OKUPATORSKA CRKVA, ni ona ne podliježe nikakvim sankcijama. Lukavo zar ne, LP. Zato pišite i dalje Vaša otužna, rčutinska saopštenja i zahtijevajte i dalje “oštre” sankcije. Bar da nešto činite, da tobš ka opravdate lovu koju primate ni za što.