Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

LP Bar: Pješčić umjesto što progoni neistomišljenike, bolje da odgovori građanima Stare ambulante zašto ih truje

Uputili su apel Pješćiću da se ''spusti na zemlju''

Liberalna partija (LP) Bar osuđuje šokantno i besramno ponašanje rukovodstva Luke Bar, odnosno obračun izvršnog direktora Ilije Pješčića sa neistomišljenicima, saopštili su iz tog opštinskog odbora LP-a.

“Naime, dok se je Skupštini Opštine Bar u toku rasprava o zaštiti zdravlja građana naselja Stara ambulatna, koje je ugroženo rasipanjem čestica ruda i teških metala na njihove domove, Pješčić sprovodi hajku na odbornika Emira Peričića samo zato što je potpisao javno inicijativu da se o ovom problemu uopšte raspravlja, nakon čega je hitno sklonjen sa svog radnog mjesta”, naveli su iz barskog LP-a.

Toliko o, kažu, prioritetima Pješčića i njegove partije i politike.

“Dakle, ko se usudi da misli svojom glavom i da stane u zaštitu zdravlja svojih sugrađana, nepodoban je i može očekivati progon u barskoj Luci. Istoj onoj koja već mjesecima ignoriše apele građana da im je život nesnosan od rasipanja prljavih česticama od kojih ni djeca ne smiju da izlaze iz domova kako ne bi završili prekriveni crnom prašinom”, dodaju iz LP Bar.

Uputili su apel Pješćiću da se “spusti na zemlju”.

“Poručujemo direktoru Pješčiću da se spusti na zemlju i da shvati da su sve funkcije prolazne, fotelja u Luci kako je došla tako će i proći, a da mi svi ostajemo dio Bara. Bolje bi bilo da se pozabavi sa problemom trovanja svojih sugrađana koje sjutra treba da sretne na ulici i pogleda ih u oči, nego što vrši teror nad zaposlenima koji se usude da misle drugačije u sistemu jednoumlja na koji je ova Vlada naučila. Očekujemo, takođe, da će i Demokratska Crna Gora Bar, jasno osuditi ovakvo ponašanje svojeg kadra i direktora, i javno saopštiti da ne podržava hajku zbog drugačijeg mišljenja i zaštite interesa građana”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve