Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Leven o unutarpartijskim izborima: DPS će nastaviti da trasira put daljim uspjesima i izgradnji prosperiteta crnogorskog društva

''U ime Partije evropskih socijalista, upućujem najsrdačnije čestitke povodom prvih unutarpartijskih izbora u vašoj partiji, i u Crnoj Gori'', saopštio je Leven

Predsjednik Partije evropskih socijalista, Stefan Leven uputio je pismo centrali Demokratske partije socijalista povodom održavanja unutarpartijskih izbora,.

“U ime Partije evropskih socijalista, upućujem najsrdačnije čestitke povodom prvih unutarpartijskih izbora u vašoj partiji, i u Crnoj Gori”, saopštio je Leven.

On je uputio čestitke kandidatu za predsjednika Danijelu Živkoviću, kao i kandidatima za potpredsjednike.

“Čvrsto vjerujem da ćete i u narednom periodu uspješno odgovoriti svim izazovima u procesu izgradnje jake socijalističke i progresivne snage, koja je u stanju da odlučno oblikuje budućnost Crne Gore”, poručio je Leven.

On je izrazio očekivanje da će DPS kroz ovaj značajan politički događaj nastaviti da trasira put daljim uspjesima usmjerenim na rješavanje ekonomskih i društvenih zadataka, jačanju stabilnosti i izgradnji prosperitetnog crnogorskog društva, i na taj način pomagati evropsku perspektivu Crne Gore.

“Koristim priliku da izrazim spremnost Partije evropskih socijalista, da podrži vaše napore kada je u pitanju napredak u demokratskim procesima u Crnoj Gori, koja teži usvajanju evropskih vrijednosti i standarda, kao i punopravnom članstvu u Evropsku uniju”, zaključio je predsjednik Partije evropskih socijalista, Stefan Leven.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve