Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

UGROŽENO SR(B)STVO Leposavić: Pokrali su nas i oni koje smo branili od progona

Čelnik liste “Pravda za sve” kazao je kako članovi opštinskih izbornih komisija onemogućavaju njihovim predstavncima da obave uvid u izborni materijal.

“Članovi upravo tih OIK-a odbijaju ovih dana, pa i danas čitav dan, da omoguće našim ljudima uvid u izborni materijal. Moramo svaki put da obavijestimo DIK, ali i nadležno tužilaštvo, da bi iz opštinskih komisija preduzeli radnje na koje su inače zakonom obavezani. Kada ih primoramo da rade svoj posao, nalazimo stotine i hiljade glasičkih listića koji su poništeni jer je na njima zaokružena Pravda za sve”, trekao je on.

Kaže kako su članovi biračkih odbora na taj način “krali građane”, dodajući da u tim odborima sjede predstavnici političkih partija.

“Tako su nas prije par dana pokrali oni koje smo glasali, podržavali i zbog njih protestovali od 1998. godine. Tako su nas pokrali oni koje smo prije samo dvije godine branili od nepravednog progona, kada su bili osuđeni od nadležnih sudova i cjelokupne domaće i međunarodne javnosti. Tako nas danas kradu oni koji decenijama žive od priče da se prema njima sprovodi nepravda, koji su napravili političke karijere na priči o krađi drugih”, naglasio je on.

Podsjetimo, pomenuta je lista na parlamentarnim izborima – kako je saopštio DIK – osvojila 2,77 odsto glasova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
18.06.2023-16:51 16:51

A ti si POKRAO CNOGRORKE I CRNOGORCE OGROMNO BOGATSTVO NASLIJEĐENO OD NJIHOVIH PREDAKA, iako su ti CRNOGORC I CRNOGORKE dali utočište u svojoj CRNOJ gORI, kao UGROŽENOM SRBINU. Ispostavilo su da su dali utočište SVOM NEMILOSRDNOM DŽELATU! ODLAZI IZ CRNE GORE ULJEZU!