Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković SNP-u: Imate priliku da dokažete da vas DPS nije trajno kupio, nemojte da plačete za funkcijama

Leković SNP-u poručuje da ''moraju shvatiti da postoje i oni koji nijesu spremni da budu DPS-ovi poslanici i DPS-ovi ministri''

SNP uvijek kreće od sebe. I to je dobro. Dobro je što su priznali da su u Vladu ušli nakon tajnih dogovora sa DPS i Milom Đukanovićem, ali nije dobro što SNP misli da su svi kao SNP, kazao je Momčilo Leković, predsjednik mladih i član Predsjedništva Demokratske Crne Gore

On je to kazao reagujući na saopštenje SNP-a u kojem su, između ostalog, poručili da “ubuduće neće biti nijedne ozbiljne vlade”.

Leković SNP-u poručuje da “moraju shvatiti da postoje i oni koji nijesu spremni da budu DPS-ovi poslanici i DPS-ovi ministri”.

Demokrate su, prema njegovim riječima, jedina partija, jedina struja koja se trudi da sprovodi politiku za koju su dobili mandat od građana na prošlim izborima u avgustu 2020. godine.

“Demokrate uvijek glasaju po savjesti. Uvijek glasaju imajući u vidu želje naroda bez koga ne bi ni imali mogućnost da glasaju. To vi ne razumijete. A, kako bi i razumjeli kad vas je DPS mamcem ispred nosa iznajmio na samo 100 dana. Sada imate priliku da dokažete da vas nije trajno kupio. Mi i dalje čekamo”, rekao je Leković.

I dok čekamo, dodaje, nemojte da plačete za funkcijama.

“Od toga nemate ništa. Mnogo je bolje da sami sebi postavite samo tri pitanja. Ko ste vi? Koga vi predstavljate? Za koga su glasali građani koje vi predstavljate? I biće vam mnogo jasnije zašto ste srušeni. I ako vam padne na pamet da ponovo prevarite ljude, opet ćete biti srušeni. Za manje od 100 dana. To isto poručite onima koji su zajedno sa vama tajno sa DPS rušili, 42. Vladu Crne Gore, tajno sa DPS formirali 43. Vladu Crne Gore, ali i u sred Plenuma javno kukali za Abazovićem, na šta se pola Crne Gore zgrozilo”, kazao je Leković.

Demokrate svakoga dana, ističe on, potpisuju izjavu časti da će braniti interese naroda Crne Gore i da “neće ulaziti u prevarantske modele DPS-SNP”.

“Kad ćete je vi potpisati”, pitao je Leković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve