Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Kusovac: Vlada plaća izvjesnu D.N. iz Beograda 2.500 eura da ”savjetuje o PR-u”

D.N. ''savjetuje'' sa distance. Učinak vidimo. A kad se nakani da dođe u CG plaćaju joj avion i hotel, rekao je Kusovac

Bivši šef službe za odnose s javnošću u Vladi Crne Gore Srđan Kusovac saopštio je da aktuelna Vlada mjesečno daje 2.500 eura osobi iz Beograda, da savjetuje o PR-u.

”Glede razrješenja PR-a Vlade: Ne može jedna zemlja, a dva gospodara. Jer, već plaćaju (preko ministarstva dvojca od najvećeg povjerenja) izvjesnu D.N. iz Beograda (ime mi je naravno poznato, a u struci ne znači ništa) 2 x 1.250 eura, 2.500 eura mjesečno, da ”savjetuje o PR-u”.

D.N. “savjetuje” sa distance. Učinak vidimo. A kad se nakani da dođe u CG plaćaju joj avion i hotel. Zadržavam se na plaćanju PR-a. Za sad. Vladu su preuzeli sa nula eura troškova u Generalnom sekretarijatu i Kabinetu premijera, za medijske rekete i “konsalting” i slične “usluge”, osim troška video montaže”, napisao je Kusovac na Tviteru i priložio fotografiju.

2/2

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
12.06.2021-17:18 17:18

Ovi su za 6mjeseci i DPS uveliko prevazišli koliki su im ugovori i honorari. Bravo Dritane, bravo Branko antikorupcionaši veliki. Samo je bilo da se malo kolača dobije i za sebe, briga vas za “demontiranje hobotnice”

milica
14.06.2021-08:17 08:17

Ko nam kaže, Srdjan Kusovac, toliko o tome.