Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kuč: Neistine izrečene protiv mene, moraćete da dokažete na sudu

Nikakve privilegije ni dugovanja nemamo prema Komunalnom preduzeću, već izmirujemo svoje obaveze za nekretnine i imovinu koju smo stekli na pošten način za razliku od onih koji nas optužuju, saopštila je Snežana Kuč

Svakodnevni napadi na mene i članove moje porodice nastavljaju se od strane onih kojima bi tužilaštvo imalo čime da se pozabavi. Budva, a i čitava Crna Gora, nije teritorijalno velika pa da se među sobom dobro ne poznajemo. Obaveza mi je zbog iznesenog u saopštenju Vijesti na tekst u kojem se blati po ko zna koji put moje ime i prezime, kao i članova moje porodice ovog puta od strane Veselinke Kalezić i novinara Lalovića, obratim građanima, poručila je Snežana Kuč, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Nikakve privilegije ni dugovanja nemamo prema Komunalnom preduzeću, već izmirujemo svoje obaveze za nekretnine i imovinu koju smo stekli na pošten način za razliku od onih koji nas optužuju”, navela je Kuč.

Vesna Kalezić je, ističe, posljednja osoba koja bi mogla da o nekome nešto napiše.

“Budvani znaju kakav je ko i suvišan je svaki komentar. Poručujem joj da polako sprema svoju odbranu za tužbu, koju ću podnijeti pro-tiv nje i novinara koji je u posljednje vrijeme zadužen da se bavi iznošenjem neistina, na moj račun i čla-nova moje porodice, a da ih predhodno i ne provjeri”, zaključuje Kuč.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suad
15.06.2021-14:28 14:28

Aktuelno sad se radi ne spava se prije 12 ! Napisa sam komentar bez uvreda da je MILACIC CETNIK I ZA SADIKOVICA SEAD DA GA NE VALJA I NA PUTU SREST A OBA SU ZLI kao sto jest -tako da oce da podvale isto i LALOVIC I KALEZIC svo CETVORO IZ VIJESTI to nijesu novinari to su LAZOVI