Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Krvavac: Mi smo ostavili preko 400 miliona eura, a Abazović praznu kasu

Nova vlada će se do kraja godine zadužiti milijardu eura saopštio je ranije premijer Dritan Abazović

Još jedna manipulacija odlazećeg premijera koji svoje “rekordne” rezultate na polju ekonomije jedino može opravdati rekordnom kamatnom stopom po kojoj je ova Vlada zadužila sve građane Crne Gor, saopštio je Branko Krvavac, člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

Ranije danas premijer u tehničkom mandatu Dritan Anazović je kazao da se vlada koju je on vodio najmanje zadužila.

“Crna Gora nikada neće imati intenzivniju Vladu od aktuelne. Ova vlada se zadužila samo 100 miliona eura eura koje nismo potrošili. Nova vlada će se do kraja godine zadužiti milijardu eura”, tvrdi Abazović.

Na to Krvavac odgovara da je preko 400 miliona eura koje je u Trezoru ostavila 42. Vlada, rast prihoda temeljen na jednokratnim prihodima na čiju naplatu ova Vlada nije uticala nijednom svojom odlukom i neizvršavanje kapitalnog budžeta neće biti dovoljni da se zatvore sve finansijske rupe koje Abazovićeva Vlada ostavlja.

“Zato odlazeći premijer odlično zna i u svojoj izjavi i najavljuje potrebu zaduženja nakon formiranja nove Vlade. Kao što je PES više puta i upozoravao, svi “rekordi” Abazovićeve Vlade dovoljni su samo za praznu državnu kasu koja će sačekati novog premijera”, zaključio je Krvavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
26.08.2023-13:11 13:11

Jopet spržena zemlja, jopet tajno ali organizovano zaduženje, jopet melearda, samo dok ne stigne ona davno obećana iz Japana. Veseli se rode eto Dritan ode….

Knjigovođa
26.08.2023-13:15 13:15

Krvavac zaborablaj da je Vlada Duska Markovica ostavila u kasi 152 miliona eura plus zlatne rezerve.