Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kriza vlasti u Podgorici: Bivši odbornici PES neće prisustvovati sjutrašnjoj sjednici

Mi nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni, tako da mislim da, što se naša tiče, naš klub neće biti sutra na sjednici, kazao je Radović

Dragan Radović iz novoformiranog odborničkog kluba u Glavnom gradu (nekadašnji odbornici kluba Evropa sad) kazao je da su pokrenuli proceduru za odlaganje sjutrašnje sjednice, i da neće prisustvovati sjednici.

“Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici skupštine da se sjednica odloži. Mi nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni, tako da mislim da, što se naša tiče, naš klub neće biti sutra na sjednici”, kazao je Radović.

Kaže da je narativ koji je prisutan ovih dana vezan za njihovu borbu za funkcije, ali “mi smo tu samo zbog funkcija i raspodjele funkcija. Međutim, ne, kao što sam i rekao i ponavljam ponovno, pričamo o politikama, o projektima, o gradu, o nastavku onih zacrtanih projekata i obećanja pred izbore koje smo dali građanima Podgorice”, naveo je Radović.

Kazao je da su imali jedan razgovor sa gradonačelnicom koji je “bio sa naše strane ocijenjen jako uspješnim”.

“Ono što mi možemo, i ponovno naglašavam, što možemo istaći, to je da se mi ne bavimo ovim funkcijama, ne bavimo se raspodjelom za sada niti smo davali nekakvu ponudu, niti o tome pričali. Pregovori će teći ovih dana, intenzivno, u komunikaciji klubova i pojedinačno, tako da će biti u kontinuitetu”, naveo je Radović.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve