Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapićevi sin i ćerka na sastanku kod Joanikija: Mole vladiku da spasi Zdravka

''Oni su otišli da mole Joanikija da pokuša da utiče na Demokratski front da ne ruši Vladu. Ovo je očajnički potez Krivokapića koji preko crkve pokušava da spriječi pad Vlade koja je u dubokoj krizi''

Sin i ćekra premijera Zdravka Krivokapića Miloš i Jelena otišli su danas na Cetinje gdje su se sastali sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem Mićovićem, saznaje portal Aktuelno iz izvora bliskih premijerovom kabinetu.

Oni su se u Cetinjskom manastiru danas našli sa šefom crnogorske filijale SPC da bi izdejstvovali da sačuva njihovog oca na mjestu premijera.

”Oni su otišli da mole Joanikija da pokuša da utiče na Demokratski front da ne ruši Vladu. Ovo je očajnički potez Krivokapića koji preko crkve, šaljući svoju djecu kao posrednike, pokušava da spriječi pad Vlade koja je u dubokoj krizi”, rekli su naši izvori.

Vlada Zdravka Krivokapića je u velikoj krizi i izgubila je podršku većine stranaka koje čine vlast. Krivokapić je svjestan da ga izgleda samo bog može spasiti od pada Vlade i prijevremenih izbora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Darko
17.06.2021-18:45 18:45

Dok god imaju 41 poslanika,izbori ne moraju,sve i da padne zdravkova vlada.mogu novu da naprave dok god imaju 41 poslanika,tj vecinu

cikoticka
18.06.2021-02:43 02:43
Reply to  Darko

pametnice dranko, padne li bocolub pala je i valda, sto prije to bolje, sto jace to milije

Ha20
17.06.2021-19:09 19:09

Milos i Jelena otisli kod AJATOLE Joanikija da bi izdejstvivali da sacuva njihovg taju na mjesto premijera. A na kraju reportaze se kaze da Krivokapica moze samo bog da spasi od pada vlede i privremenih izbora. Pa da vidimo i to cudo kada se bog i AJATOLA Joanikije udruze onda tu mozda i ispasne neko nevidjeno cudo……………………………..