Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Spajić je spoj crnogorske genetike, japanske škole i jevrejske logike

Sa druge strane, kako dodaje, Spajić nije klasičan političar

Bivši premijer Zdravko Krivokapić kazao je da lidera pokreta Evropa sad Milojko Spajić nije klasičan političar već spoj “crnogorske genetike, japanske škole i jevrejske logike”. On ne sumnja da će predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uskoro dati mandat za sastav nove vlade.

“Ljubav treba da bude pokretač za sve, a među najznačajnijima je ljubav prema otadžbini. Poznavajući predsjednika Milatovića, neupitno je da mu je Crna Gora na prvom mjestu, ne sumnjam da će uskoro dati mandat i deblokirati državu”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Sa druge strane, kako dodaje, Spajić nije klasičan političar.

“Za naše prilike on je neponovljiv, jer je spoj crnogorske genetike, japanske škole i jevrejske logike. Ovaj dvojac će dovesti do preporoda nas i našeg društva. Uspjećemo zajedno. Vrijeme je”, poručuje Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.08.2023-16:30 16:30

…nije Ti konacno nabrajanje ;Balkanska laž ,lopovluk ,nesojluk ,hvalisavost i jos puno toga sto Japancu nebi palo napamet – tako da “bači ježa u svilu on oce u drače…”
Nije on zato ostao tamo , kako sam kaze “dosao je da pomogne crkvi Srbije” pa se u te svrhe kao pravi vErnik prvo”žrtvovao”i spavao na stari kauč kod R .M.

OLUJA 95
02.08.2023-16:51 16:51

Tko je ova spodoba njemu vise liči boca srbijanske brlje,vidim mu podocnjake da je usisao dobro

COL
02.08.2023-18:05 18:05

Kad će ona melearda € iz Japana bocoljube.

Nikad rob
03.08.2023-05:52 05:52

Da je Krivi Bocoljub ilijek iskren ovaj tekst glasio bi “Ljubav treba da bude pokretač za sve, a među najznačajnijima je ljubav prema parama… Poznavajući predsjednika Milatovića, neupitno je da su mu pare na prvom mjestu, Ne sumnjam da će uskoro dati mandat blokirati državu i pokusati da rasturi i izda i proda Crnu Goru..Treba samo pogledati kako je brat Jakova Milatovica koji zivi u Srbiji od nekakvog siromasnog zidara preko noci postao milioner i na poklon od Vucica dobio gradjevinsku firmu koja vrijedi desetine miliona EUra,,”, naveo je Krivokapić na Tviteru. Sa druge strane, kako dodaje, Spajić nije klasičan… Pročitaj više »