Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić smjenjuje Milonjića jer mu je rekao da je ”lažov i alkoholičar”, na njegovo mjesto dovodi Milačićevu suprugu!?

Krivokapić mu je nakon sastanka u patrijaršiji rekao da ''nema što u ponedjeljak da dolazi na posao''. Premijer planira da na njegovo mjesto postavi Žanu Praščević Milačić, suprugu Marka Milačića, predsjednika Prave. Stoga i ne treba da čudi što je Milačić izjavio da ”Prava Crna Gora neće učestvovati niti u jednoj aktivnosti koja će destabilizovati Vladu bez DPS-a, a time i istorijsku pobjedu naroda Crne Gore”.

Premijer Zdravko Krivokapić  želi po svaku cijenu da smijeni generalnog sekretara Vlade Boža Milonjića i za to neće birati sredstva.

Kako saznaje portal Aktuelno iz izvora bliskih Krivokapićevom kabinetu, premijer se na ovaj korak odlučio nakon što ga je Milonjić propisno izvrijeđao pred šefom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem Perićem prilikom nedavne posjete patrijaršiji u Beogradu.

Milonjić je sa Krivokapićem i ministrima Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem bio dio delegacije Vlade Crne Gore koja je na čelu sa premijerom odbila da potpiše temeljni ugovor.

Kako su pojedini mediji pisali, Milonjić je premijera nazvao izdajnikom, ali se nije zaustavio na tome.

”Milonjić je pred patrijarhom rekao Krivokapiću da je lažov i alkoholičar. Generalni sekretar je bio veza između patrijaršije i Joanikija i saopštio je da je premijer spreman da potpiše temeljni ugovor. Međutim, kada se premijer predomislio, na sastanku u patrijaršiji su prozvali Milonjića da kaže je li on možda nešto loše prenio kada je u pitanju namjera za potpisivanje ugovora. Generalni sekretar se zatim javio za riječ i rekao je da je Krivokapić slagao i da je došao pijan”, rekli su naši izvori dobro upućeni u detalje sastanka.

Kako su kazali naši izvori, Krivokapić mu je nakon sastanka u patrijaršiji rekao da ”nema što u ponedjeljak da dolazi na posao”.

Milonjić je bio glavni „oficir za vezu” Patrijaršije Srbije koji je pripremao teren da Krivokapić bude na brzinu doveden u Beograd i stavljen pred svršeni čin potpisivanja temeljnoga ugovora. Milonjić je prethodno bio advokat, zastupnik i pokojnoga mitroplita Amfilohija Radovića.

U kratkoj izjavi za Pobjedu Milonjić juče nije ni potvrdio ni demantovao ovu informaciju, ali je saopštio da će o njegovom statusu u Vladi biti riječi nakon što se vrati sa odmora.

Iako Milonjić ne želi da prihvati razrješenje, Krivokapić je, kako se spekuliše već našao zamjenu za njega.

Premijer planira da na njegovo mjesto postavi Žanu Praščević Milačić, suprugu Marka Milačića, predsjednika Prave. Stoga i ne treba da čudi što je Milačić izjavio da ”Prava Crna Gora neće učestvovati niti u jednoj aktivnosti koja će destabilizovati Vladu bez DPS-a, a time i istorijsku pobjedu naroda Crne Gore”.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lala
02.06.2021-15:34 15:34

Ne no ce ga trpjeti. Profesor ko Tramp, ave ce ih smijenite Ako ne slusaju.

Tihana
02.06.2021-22:20 22:20

Bogami će velikog eksperta da dovede nema što! Domaćica do juče, danas generalni sekretar vlade. Ekspert jedino za razmnožavanje i prethodeće radnje

Predrag
04.06.2021-08:57 08:57

ŠTO RADE GNJIDE IZDAJNIČKE
KRIVOKAPIĆ PIJANI I POLTRON MILAČIĆ