Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

PRIPREMA ZA ŠTIMOVANJE POPISA Krivokapić razriješio dužnosti direktoricu MONSTAT-a

Jasno je da se u ovom slučaju radi o pripremi za velikosrpski nacionalni inžinjering koji će izdajnička vlada morati da sprovede po nalogu klerofašističkih, nacionalističkih i obavještajno-bezbjednosnih krugova iz Beograda. Ova zločinačka akcija biće obavljena u okviru popisa koji na brzinu, kršeći sve evropske prakse, vlada Zdravka Krivokapića planira da na silu sprovede.

Vlada premijera Zdravka Krivokapića juče je, bez održane sjednice, na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, donijela odluku da sa dužnosti direktorice Uprave za statistiku razriješi (MONSTAT) dr Gordanu Radojević.

Kao formalni razlog smjene, saznaje Portal Dan, navodi se to što podaci iz Izvještaja o radu Uprave za statistiku za 2020. godinu ukazuju na nepravilnosti u radu ove uprave.

Međutim, jasno je da se u ovom slučaju radi o pripremi za nacionalni velikosrpski inžinjering koji će izdajnička vlada morati da sprovede po nalogu klerofašističkih, nacionalističkih i obavještajno-bezbjednosnih krugova iz Beograda. Ova zločinačka akcija biće obavljena u okviru popisa koji na brzinu, kršeći sve evropske prakse, vlada Zdravka Krivokapića planira da na silu sprovede.

Razrješenje je potpisao premijer Krivokapić, a shodno članu 35 Zakona o državnoj upravi, a u vezi sa članom 60 stav 1 Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve