Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić – Rajzing Rajnke: Učinićemo sve da Crna Gora postane zemlja tolerancije i vladavine prava

Predsjednik Vlade je kazao da očekuje da će Amerika nastaviti da budu snažni podržavalac Crne Gore u njenoj namjeri da bude prva sljedeća članica EU

Vlada će odgovornom politikom raditi na poboljšanju standarda svih građana i učiniti sve da Crna Gora postane zemlja tolerancije i vladavine prava, kazao je premijer Zdravko Krivokapić na današnjem sastanku sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, organizovanom povodom 100 dana rada Vlade.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, Krivokapić je upoznao američku ambasadorku sa svim postignućima koje je Vlada ostvarila u prvih 100 dana rada, poručivši da su zadovoljni ostvarenim rezultatima.

“On je naglasio da je u fokusu Vlade suzbijanje pandemije COVID-19 i masovna imunizacija građana, kao i borba protiv organizovanog kriminala i korupcije”, navode u Krivokapićevom kabinetu.

Predsjednik Vlade je kazao da očekuje da će Amerika nastaviti da budu snažni podržavalac Crne Gore u njenoj namjeri da bude prva sljedeća članica EU.

Rajnke je zahvalila Krivokapiću na predstavljanju rezultata Vlade tokom prvih 100 dana njenog rada.

“Ona je naglasila da će Sjedinjene Američke Države nastaviti da podržavaju napore Vlade u procesu pridruživanja Evropskoj uniji i jačanja članstva Crne Gore u NATO-u”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KEKEEEC
17.03.2021-20:10 20:10

Gospodjo Rajzing Crnogorci svi znaju da nas ne volis !! Kad ces ti biti za smjenu USA Ambasade u CG -ima da se dva dana ne trijeznimo i taj dan cemo slavit U CRNOJ GORI kao DRZAVNI PRAZNIK !