Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje, dosta je bilo laži

Nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine premijer Zdravko Krivokapić obratio se na Tviteru

Nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine premijer Zdravko Krivokapić obratio se na Tviteru.

“Nikada se nijesam tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao Premijera. U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednot – zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 h – kome su prisustvovali predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore.

Da, napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine.

Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena”, napisao je Krivokapić.

Krivokapić je naveo još jednu, kako tvrdi, laž.

Jedna od laži koja je plasirana sa današnjeg sastanka je da sam potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića optužio da sa Demokratskim frontom ruši Vladu čiji je potpredsjednik. Istinitost mojih tvrdnji može da potvrdi i sam potpredsjednik Dritan Abazović, napisao je na Tviteru premijer Zdravko Krivokapić.

“Predstavnici manjeg dijela skupštinske većine u posljednje vrijeme se trude da me predstave kao jedini i isključivi problem u funkcionisanju izvršne vlasti. Iako i ja i ogroman dio skupštinske većine odlično znamo da problem ne stanuje na mojoj adresi”, navodi Krivokapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
hercegnovi
12.04.2021-20:55 20:55

premijer napusti sastanak s partnerima koalicije …hahahahaha…
pa to još nije viđeno. kao naljutio se a vlada se trese.
Ovaj čovjek mora sam sebe spasiti – ostavkom. To je cirkus.