Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić čestitao Makronu: Crna Gora i Francuska nastavljaju da njeguju istorijsko savezništvo

''Crna Gora i Francuska nastavljaju da njeguju istorijsko i savremeno savezništvo, u borbi za mir, demokratiju i evropske vrijednosti''

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu, Zdravko Krivokapić čestitao je Emanuelu Makronu pobjedu na predsjedničkim izborima u Francuskoj.

“Čestitam predsjedniku Emanuelu Makronu na još jednoj pobjedi i izboru za predsjednika prijateljske i savezničke Francuske. Crna Gora i Francuska nastavljaju da njeguju istorijsko i savremeno savezništvo, u borbi za mir, demokratiju i evropske vrijednosti”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.04.2022-07:50 07:50

Zakaži taxi za śutra, nema više majbaha…

BZekovic
25.04.2022-08:48 08:48

Nikad u istoriji Francuska nije bila prijatelj ni saveynik Crne Gore. Ili je vodila ratove protiv Crne Gore(Napoleon) ili je neprijateljski i otvoreno pomagala državu koje su uništile i danas uništavaju Crnu Goru. Ta neprijateljska država je bila i danas jeste SRBIJA, a Fruncuska je njen saveznik bila i danas je uveliko, posebno političar Makron. Otvoreno neprijateljstvo prema Crnoj Gori pokayuje novi ambasador Fracuske u Crnoj Gori, Njegova Tamo Ekselencija Timonije, a koji neskriveno ide na ruku srpskim okupatorima i fashistima. Toliko o tebi Z.Krivokapiću i tvojoj brigi za Crnu Goru. Daleko bilo!